shopping å svacka

Idag är det marknad i Arjeplog, den startade i torsdags och vi har även haft samisk vecka, hela veckan.

 

Jag var å gick efter jobbet igår och det blev lite inköp, en present till min syster A-S faktiskt. Hon fyller år snart, å då åker vi ju till Halmstad jag och Mor.

 

Jag fick mitt paket från Zalandos igår, men skorna som jag beställt var för smala, för mina breda fötter tyvärr. Så idag får jag sända det tillbaka. Kanske hittar jag några boots i Halmstad.

 

Klänningen var precis och jag köpte även ett par leggings som var jättefina, satt jättebra. Men skorna åker tillbaka.
Jag hittade ingen hatt i år heller, så var det med det. Det blev dock en ny ryggsäck/handväska där också. Sonen önskade sig rökt vildsvin, men det fanns inte på höstmarknaden, utan han får nog komma till vinter/vår marknaden i Mars.

 

Jag mötte inte ngn jag kände på marknaden =( visst såg jag några jag känner till, men stannade inte å prata med ngn.

 

Igår då jag gick träffade jag ett par, och lyckades få med den ena på min ABC föräldrautbildningen, så nu har vi full grupp. Jättekul, men känns nervöst att ha utbildningen. =) Första ggn blir redan på tisdag nästa vecka. Puh.

 

I morse yogade jag, och inser att jag måste vara hård med mina 5:2 dagar. Imorgon är det en 5:2 dag, och i onsdags då jag skulle ha en hade jag sådan fruktansvärd huvudvärk så jag hade den inte. Torsdag var jag på utbildning, vips var det fredag och jobb och snart söndag. Var inte roligt att ställa sig på vågen på fredag, då jag ingen fastedag haft, hade då gått upp igen 1 kg!! Men suck!

 

Frunch; Smoothie, 3 fin crisp och två små ägg med lite majonäs, te

 

Middag; Rester blev det idag, lite flygande jakob ca ½ normal portion, lite kyckling från igår och lite potatis jag hade kvar, råkostsallad till.

 

Så imorgon blir det iaf en fastedag. Sambon vill att jag ska handla godis ikväll, suck. Det är jättesvårt att stå emot då det ligger framför näsan på mig, sockersuget sätter in och hjärnan kan då inte stå emot begäret =/ Då känner jag mig usel.

 

Nä, nu var det visst dags att bege sig till affären. Posta skor och handla...

 

 

Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0