Visdom och forskning

Igår var jag så på jobbet på lite grötfest inför julen. Gröten var god och jag fick en fin ytterkruka i julklapp =) en grå som passar bra i mitt kök.
 
Själv gav jag bort mitt goda ingefära/citron te och en chokladstång, vilket blev uppskattat. Vi skriver inga namn från vem paketet är ifrån, men trodde att det var så uppenbart att det var från mig att jag blev lite förvånad att det inte var så. =)
 
Jag rimmade till klappen, så här blev det.

Denna du kan förtära, den motar baciller i all sin ära

En välgörande klapp
att ta till då du känner dig slapp

Denna så lätt att ta fram

Om du önskar värme i din barm

 

Efter en mer eller mindre sömnlös natt (återigen) vilket är mer vanligt än ovanligt nu när axeln värker och förhoppningsvis läker så gick jag kl 08.00 en timmes promenad med svärfar och Sally (hund)

 

Därefter blev jag sittande här vid datorn en stund, beställde två klappar som sonen ville få gjort. =) Svårt med den käresta tättintill jämt.

 

Idag ska jag försöka städa lite, men är försiktig med den onda axeln. Så dammsugning får sambon på sin lott.

 

 
 

Sex & Kärlek: WH synar forskningsläget kring lyckliga relationer och ger dig de bästa tipsen.

 

Är du singel? Välj en feminist
Både män och kvinnor tjänar på ett jämställt förhållande. Män som är feminister upplever inte kvinnor som vill satsa på sina egna drömmar som ett hot – och ger därför sin partner större möjligheter både i karriären och på fritiden.

Dessutom tar de ett större ansvar i hemmet, visar forskning. Heterosexuella män som är tillsammans med en feminist upplever att hon ofta tar initiativ till sex, vilket också gynnar förhållandet.


Twittra med måtta
Går du runt med näsan i din smartphone och pekfingret i sociala medier? Ingen bra idé, om du är rädd om din relation. En enkät från okcupid.com visade att twittrare i genomsnitt hade tio procent kortare förhållanden än de som inte använder twitter – och mikrobloggandet är nog inte den enda boven i det här dramat.

Logga ut från facebook, prova att äta middag utan att fotografera den och posta på instagram – och strunta i att svara på mejlen. Höj blicken, så ska du se att din partner möter den. Dvs. KvalitetsTID 


Spotta i glaset

Vilket förhållande som helst blir både skakat och rört av för mycket alkohol. Forskning visar att unga och  vuxna som dricker för mycket (fyra drinkar per tillfälle för kvinnor, fem för män) har mindre chans att träffa sitt livs kärlek – och om de gör det löper de större risk att separera efter kort tid.
Festprissar kan initialt ha större problem med att binda sig än andra, och när de väl blir ihop med någon är förhållandet sällan stabilt.


Välj en mindre snygg partner

Att välja en partner som är liiite mindre attraktiv än du själv kan vara nyckeln till en varaktig kärleksrelation – åtminstone om du är en kvinna som är på jakt efter en man. Det låter förstås märkligt, men faktum är att det finns forskning som visar att män som är gifta med kvinnor som anses vara mer attraktiva än de själva, visar mer engagemang i förhållandet.

Snyggare män verkar däremot visa mindre intresse för att hjälpa sin partner att nå sina mål – och ett förhållande är som bekant ge och ta. Om båda parter i ett förhållande ger varandra stöd och engagerar sig i varandra, ökar också chansen för att det ska hålla längre.

hunken som alla vill ha, är inget att satsa på. Låt ngn annan få hjärtat krossat och satsa på den mysiga killen istället, han du helst väljer som din kompis. Det är oftast han du har roligast med. Hunken gör dig bara besviken och han är oftast ganska självupptagen och ser det yttre och inte det inre.

 Unga snygga män (ögongodis)
 
och
 
Viggo M. mmm
 
Robert Redford
 
Trevligt med snygga män.
Männen tycker troligen desamma. att det e gött att titta på en vacker kvinna. så sköt om er *blink*
 
Sen är ju smaken olika. här är fler snyggingar i mina ögon:
 
 
 

Anson Mount
 
 Söta Jay Smith
 
Travis Fimmel, huvudrollen i Vikings.

yngre Travis Fimmel, huvudrollen i Vikings.
 
Och många fler =) Men dom får man oftast bara se på film/Tv.
 
 


Andra mkt bra tips är;

Ge varandra gåvor, behöver inte vara dyra men lite omtanke

Ge varandra ”vi” tid. Se ovan. Dvs kvalitetstid. Gör något tillsammans. Gå ut å gå, spela ett spel mm

Ge varandra fysisk beröring och närhet (utan själva sexet)

 

 

 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0