Augusti å sensommarvärme

Oj,oj vad dagarna rullar iväg i en himla fart.
Njuter verkligen av sensommaren, då det faktiskt varit varmt, soligt och helt underbart under 1,5 vecka nu.
 
Helgen som var tillbringade vi i stugan, med matlagning över elden, krocketspel och allmänt mys.
 
Det blir mkt umgänge med son och sonhustru och har lilla Nemi hos mig så ofta det går och så är vi ute och går vår sväng.
Idag hämtade jag henne efter jobbet, vi var ute och gick en timme drygt och hon sov väl halva tiden, var vaken resten. Vi kom hem och hon fick sitta i babysittern på köksbordet då jag lagade mat.
Idag blev det kassler gratäng med råris. mums.
Iaf så satt hon och jollrade, log och var med då jag fixade och småpratade med henne. Sambon satt också vid bordet och pratade. Nemi glad och uppmärksam.
 
Efter att vi ätit fick även Nemi mat, sen rap och bestämde att det kanske var dags att gå hem med lill gumman. Så vi gick in i sovrummet, la henne på mina kuddar och jag tog på mig andra byxor, då det blivit lite kyligare. Sen satte jag mig med henne och pratade och hon skrattade, jollrade och var bara så där bedårande som en liten baby kan vara.
 
Därefter bytte jag till långärmat på sötnosen och vi gick hemåt, så hela tre timmar fick jag rå om henne idag. Det är en helt underbart snäll liten baby, universum har varit generös till oss =)
 
På lördag blir det kusten, besök hos fina systerdotter på sjukhuset så hon får se Nemi och kanske få en liten positiv babykick.
Ska försöka komma iväg tidigt på lördag.
Jobbar ju hela fredagen då vi har stängningsdag, dvs vi jobbar och det är stängt för våra busungar. =)
 
Sambon blir hemma med kissarna och får titta till sonens misse Tyke också. Det blir en kort sväng, men det är inte helt enkelt då jag jobbar och det är djur som ska skötas om. Mor längtar också att få träffas och se Nemi som hon inte sett på 8 veckor. Nemi har ju vuxit massor och blir ju bara sötare och mer personlig för var dag som går.
 
 
Kissarna är nyfikna och nosar lite och kollar in Nemi. Igår när Nemi var här blev Chanti busig och började busa då vi låg på golvet jag å Nemi =) Nemi behöver träna sin nacke, så därav att vi låg på golvet, Nemi på mage.
 
"Barnets syn utvecklas långsamt och vid två månaders ålder kan barnet fixera blicken på cirka tre decimeters avstånd. Barnet ler nu när du pratar och skojar. Huvudbalansen börjar efter två-tre månaders ålder att bli något stadigare men det måste fortfarande stöttas och det dröjer innan barnet kan sitta själv."
 
 Utvecklingen går i snabbt tempo, så man får försöka vara i ögonblicket och inte missa ngt.
 
 
 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0