Asgarv, 18-24 april?

Det är inte så ofta jag brukar skriva om Magnus, min systerson. Men jag satt och raderade en hel del jättegamla mail, detta från 2009 då min son skulle flytta söderut och vi skulle sammanstråla hos min syster för lite grillfest.

Nu hade min syster A-S skrivit till oss och skulle kolla av läget. Och ledsen syrran, ibland tänker du fortare än du skriver...eller tvärtom. Det kan bli lite tokigt emellanåt. Detta var en sån gång.

 

Jag skrattade så tårarna rann, men ok. -Det kan bero på att jag känner alla inblandade och Magnus är en hejare på ord. Jag bjuder på detta, trots att min kära syster, Magnus Mor inte längre finns med oss i livet.

 

Vi skulle iaf svara med våra synpunkter, till A-S (dvs. min syster )

 

Från Magnus... 

SYNPUNKTER!!!

 

Synpunkt 1. Min första och största synpunkt är att du ska korrekturläsa dina mail innan du sänder dem. Du hade meningsuppbyggnad som en ölpåverkad 4åring på blå damcykel.

 

Synpunkt 2. Ang berätta för Robert. Tycker vi ska ha en överraskningsfest för honom helt enkelt. Och vad vore mer överraskande om vi inte alls berättade om grillfesten åt honom? Det vore väl roligt? Eller kanske bara berättade om grillfesten några dagar efter vi har haft den?

 

Synpunkt 3. Om vi blir för många för att rymmas i mors stuga kan vi ju helt enkelt ta olika dagar allihop. Jag kan ta den 20e ni andra passar in dagarna efter det då ändå Johnny dessutom skulle jobba. Eva kan ju ta 26e då hon inte kunde 20e MEN FRAMFÖR ALLT Robert tar ingen dag då han inte kommer bli bjuden. Läs ovanstående synpunkt. Bäst tycker jag nog ändå om vi bara tar en regnfri dag så slipper vi ju fundera på vilka som ryms här, när o var.

 

Synpunkt 4. Hela följande mening är ju bara helt underbar, hur tänkte du här?

”Pratat med Eva och hon ska iväg på yogakurs, pratade med Bettan om den 20 för det är ju Söndag på Torsdag, och jag tyckte det verkade bra, Patrik är Ledig och  Bettan är ju ledig dagen efter, Johnny jobbar men kan kanske byta dag.”

 

VART BÖRJAR MAN??!! Det var ju otur att Eva just skulle på yogakurs när du skulle prata med henne, jag kan hålla med om att söndag på torsdag är bra. Dom som jobbar tycker nog att det är ännu bättre då det ofta innebär halv dag dagen före röd dag.

 

Att mamma är ledig dagen efter är ju skönt för henne även om jag inte kan förstå vad det hade med den 20e att göra om ni nu inte tänkt supa er skitfull, äta gammal mat som kan bringa sjukdomar eller om vi helt enkelt slarvar bort mamma har hon ju en ledig dag dagen efter och slipper ta ledigt för att låta sig finnas.

 

Tråkigt att Johnny jobbar men bra att han kan byta dag. Han kan kanske ta en lördag på onsdag med passande röd söndag dagen efter. Eller drar till med en måndag på onsdag för att öka förvirringen ytterligare ett snäpp.

 

Synpunkt 5. Detta är egentligen ingen synpunkt utan mer en sammanfattning då jag vet att några av er har lite färre chips i påsen än vad innehållsförteckningen påstår och kanske inte förstår så bra.

 

Tycker vi skippar regnet, bjuder Robert några dagar efteråt för att öka överraskningseffekten, vi tycker det är bra med söndag på torsdag vad det nu hade med onsdagen att göra förutom att mamma är ledig dagen efter, trist att Eva inte var pratsugen utan valde yogakurs istället när du väl ringde. I övrigt passar 20e för min del, 26 bättre för Evas och Sofias del och ni andra vet jag inte annat än att Johnny ska byta dag. Han kan få en måndag eller tisdag av mig om jag kan få en löningsdag av honom?

 

Helt underbart, Magnus är otroligt flink på att hitta rätt med orden =) Ett skratt jag behövde idag. Troligen skrattade jag lika mkt dagen jag fick mailet.

Lite tack även till syster, utan henne hade inte Magnus kunnat sammanfatta det hela så underbart. Härligt med stor familj.

Och för alla då som undrar, blev det grillning den 26e 2009 resten är hemligt.

 

 

Bjuder även på ett litet horoskop.

 

Tvillingarna

Är beredd på att livet gör en tvärgir? På tisdagskväll glider solen in i Oxen och ditt drömska, andliga 12:e hus. Och dagarna innan har både Mars och Pluto bromsat in och vänt retrograd. Hepp! Dessa faktorer sammantaget gör att du – allas vår sociala fjäril – vänder blicken emot dina inre behov snarare än ut emot människorna. På många sätt är det här en bra grej för dig som har tendens att ge för mycket uppmärksamhet till andra.

 

Du har 10 veckor på dig att vårda ditt inre och lära dig sätta dig själv och dina egna behov i första rummet. Kanske är det så att du läcker energi och kanske är det dags för dig att titta lite närmare på hur du fördelar dina gracer. Natten emot fredag kommer känslorna att vara stora för vi har en fullmåne i Skorpionen på gång. Då riktas uppmärksamheten emot ditt sjätte hus som handlar om arbete, dagliga vanor, hälsa och välbefinnande. Kanske är det dags för dig att göra ett förberedande ryck inför Beach 2016 eller titta närmare på måendet och vad du kan göra för att optimera det.

 

 
Vår bild
 

Under April är det ju Vädurens månad så även ni får er här ett horoskop.

Väduren

Venus Kärlekens och Skönhetens gudinna befinner sig mitt i ditt tecken nu vilket ger dig en massa uppmärksamhet och glädje. Detta är en superspännande och innehållsrik vecka. Många av er blir kära eller på annat sätt uppleva STORA känslor. De aktiva planeterna är förstås Venus och Pluto som till veckan befinner sig i en utmanande och sexig kvadratur. Det är en massa planetariska förändringar på gång.

 

Din styrare Mars drog ju i handbromsen 17/4 och vände retrograd. Nu bromsas skeendena in runt dig. Ja, man får väl se det som att det som sker nu drabbar alla. Även om du inte tror det själv så är du i stort behov av att livet snurrar lite långsammare. Hm.. som om inte det vore nog vänder Plutos bana retro idag 18/4 – ytterligare en indikation på att karmats hjul inte kan snurra så fort som de har gjort den här våren. Solen skiftar över till Oxens sfär på tisdagskvällen men det största och mest spännande är fullmånen i Skorpionen.

 

Igår var lilltrollet Nemi här och hjälpte mig sortera sockar i korgen...eller, var det tvärtom?

 

Idag sken solen och Nemi har varit på altan och undersökt både snö och försökte klippa gräset med händerna. Trots att jag förklarade att vi har gräsklippare, men den är inte framme då det mesta fortfarande är under det vita täcket som kallas snö.

Men våren är definitiv här.

 

Snö, smakar kallt

Vad är härnere farmor? -Jag kollar...å smakar...gräs och löv, mums

Farmor -Jag håller i hunden, i snöret och solar. 

Det är rätt skönt härute.

-Farmor, får jag ngt att äta snart.

 

Livet är rätt gott ändå =) Den nya vagnen kom igår och lillan gillar den verkligen. Själv älskar jag den inte, men kanske att det blir bättre?

Skönt iaf med handtag i rätt höjd och att de får in vagnen i förrådet, så slipper städaren vålda på fler vagnar.

 

 

  Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0