Lördags nöje

Eller tja,a... idag var det snö, snö, snö som föll från himlen. Jag hade ju planerat en morgonpromenad, men näää...motivationen föll då jag steg upp och fann det grå och snöande vädret.
Hoppade lite hopprep och sitter nu så här på eftermiddag/kväll om jag ska gå nu? Hade iof varit bra, då jag vräkte i mig hemlagad kycklingburgare/bröd/lite räksallad/lök och stora pommes + en läsk...oj,oj, kalorier, kalorier.

 
Kanske inte lika många som köpes, men ändå.
Sakta, sakta går jag ner ett hekto i taget...dvs inte varje dag, men blir ca 0,5 kg/v. Vilket jag är ganska nöjd med då jag faktiskt inte varit ute och gått lika mkt som jag brukar pga trist väder. För mig spelar vädret en stor roll, lyser solen så jippi skuttar jag ut i gympaskorna och njuter. Dagar som idag, luften och motivationen dalar drastigt.

Så jag lagade sonens byxor, som hade hål i grenen. klippte sambon, läste tidningen å pratade med Mor om DD. Så tjatade hon om att jag nu måste räkna ut allt jag lagt ut för DD... då jag oftast är den som lämnar in.
 
Så, då satte jag mig vid datorn och OJ, hade på året spelat för över 7000 kr. Men, men, ett år är många kuponger =) Om vi lämnar in varje helg 4 spel i månaden x ca 250 kr x  12 spelmånader = 12000 på ett år.
 
Hmmm, synd att det inte är högre vinster. Kanske bättre att spela V.75 med större chanser. Idag gick det tyvärr inte =( ingen vinst.
 
Sonen med familj har varit här också idag, vi spelade yatzy (jag vann) då sambon satt framför Tv Hockeyn och hejade på Skellefteå. -Som förlorade idag, då blev han så arg att han gick å la sig då matchen var över.
 
 
Nemi sov middag och sen käkade vi tillsammans. Nemi åt burk mat idag + kex + rån och klementin =) samt lite ersättning innan hon somnade.
 
Nemi är så himla gullig, jollrar & pratar och låter nu allt mer intensivt och tror ofta även att vi förstår vad hon menar. Hon kan nu även peka och pekar ofta intensivt på allt samtidigt som hon pratar och kommunicerar med oss. Hennes vilja är tydlig och stämmer inte alltid överens med vår önskan =)
Och vilken dag som helst går hon. Men även syn, hörsel, balans och koordination är involverat i denna process, så det är inte bara att sätta fötterna rätt.

 
Med gången kommer även självkänslan och lyckan som gör att hon nu själv kan välja om det ska springa efter och se vad vi gör.
Hon har iof gått ngt steg, men inte riktigt så hon vågar gå ännu. Men ställer sig upp själv från sittande. Hon är rasande snabb på att krypa och hittar alltid det hon egentligen inte ska finna =) Tuggar på kontakter och gärna katt leksaker mm. Hon är duktig på att leka tittut och kan hålla på länge, tycker det är jätte skoj.

 
Nu är det en tid för att undersöka, som dock en viktig del av utvecklingen, så nu måste vi låta henne pilla och klämma så mycket som möjligt. Det är ju dessa nya och spännande erfarenheter som gör att hon går vidare i sin utveckling. Ja, en underbar liten tjej.
 
 
 
 
Här flachar hon med sin underbart fina klänningen jag gav henne innan vi körde till kusten.
 
 
 Oj, oj...NU tittar minsann solen fram. Men näh, blir nog soffan ändå. Uch så lat jag känner mig nu då... =(
 
 
 
 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0