Underbara sommar, sommar, sommar

Sommarbild på mina stugblommor som är så fina att vila ögonen på nu.
 
 
Idag har det nog varit den varmaste dagen, redan 08.30 +20 grader.
Sover rätt dåligt på nätterna pga värmen, men vill egentligen inte klaga för jag älskar ju sommaren med den underbara värmen som iof gör att allt klibbar intill kroppen under de varma nätterna =) och även på dagen, svettas av att bara finnas till.
 
Jag skjutsade sonen med familj till kusten på tisdag e.m och vi käkade hos mor min då vi kom fram. Alla hade lite resfeber, även jag som inte skulle resa =) Mina ben var som gelé och jag kände mig yr av spänning. Så det var inte helt lätt att låta de flyga neråt västkusten...utan mig. Ja,ja, jag vet att jag är lite löjlig och vill gärna ha någon typ av kontroll, men det är bara att släppa den och låta dom åka...brr.
 
Lillan kände av vår nervositet, så när jag nattade henne var hon så go, hon pussades, petade på mig, pratade allvarligt med mig med sina jollrande ord, lekte med mitt hår och låg tätt tätt intill mig tills vi blev alldeles svettiga och så höll hon på 1,5 timme innan hon till slut slocknade för natten.
 
Vi tog sen ett parti yatzy och vi skrattade åt än det ena och andra pga vi var supertrötta och pjollriga. Vi höll tidvis på att ärligt kissa på oss av skratt av dråpliga komentarer under dessa två yatzy omgångar. Jag vann ena rundan och sonen den andra och Mor som inte gillar att det går dåligt kom sist båda gångerna vilket inte var populärt. Men inga sura miner, utan även hon blev skratt smittad =D
 
 
Vi la oss runt 22.30 helt övertrötta och då är det svårt att somna också. Så jag började lyssna på en ljudbok sambon laddat ner. Men besvikelsen blev stor då jag redan lyssnat på den och har väldigt svårt att "lyssna" på samma bok flera ggr. Så jag la undan den och somnade väl efter 00.00 ngn gång.
 
Vaknade 03.00 för toa besök... blev många koppar te =) Och sen 06.00 då var lillan vaken. Så jag tog henne och snart var alla uppe.
Åt frukost och vi for mot Kallax runt 8.45 då planet skulle lyfta 10.00
 
Lekte lite med Nemi innan de skulle fara och höll på att falla i tårar då jag vinkade av dom. Oj,oj.
 
Åkte sen tillbaka till Mor. Fick snilleblixt att vi skulle åka till IKEA, sagt och gjort så gjorde vi detta. 12 mil enkel väg. Vi shoppade och åt köttbullar i resturangen. Det blir mkt att gå, så jag vart förvånad över att Mor som sällan går orkade hela IKEA.
Det blev en del handlat men mest var det inspirationen jag behövde =) De är duktiga på att finna lösningar där.
 
Vi var åter hos Mor runt 18.00 och sen efter att jag tagit en macka och te körde jag vidare hemåt. Så dagens körsträcka blev 51 mil. =D
(pga. impulsen för att jag inte orkade tänka på barnen, Nemi blev det bara att åka utan att tänka på hur många mil det blev)
Var hemma 22.00 och återigen övertrött, och sov dåligt. hmm.
 
Barnen kom iaf fram ordentligt till Borås och lillan har fått en ny x-tra vagn att åka i, sen ska svärfar ta med den upp när han åker ner och byter husbil.
 
Det var ändå skönt att vakna hemma, då kunde jag ligga och dra mig lite och träna då jag steg upp.
Har ändrat lite på träningen för att effektivisera.
 
 
I helgen händer det ju massor här hos oss.
 
Den 21-24 juli tar Arjeplog emot 1 000-1 500 motorcyklister som kommer till Harley-Davidson Club Swedens (H-DCS) internationella träff på Kraja Camping.
 
Allmänheten är välkommen till Kraja klockan 10-16 lördag den 23 juli. Inträdet kostar 20 kronor och går till Barncancerfonden. Då får man beskåda alla läckra motorcyklar.
http://www.arjeplog.se/uppleva--gora/evenemang/harley-davidson-club-swedens-internationella-traff.html
 
 
Kortege med MC under lördagen
 
Igår torsdag var det dock en sluten fest och en vakt motade bort alla obehöriga till campingområdet. Spridda kommentarer idag fredag var att det vart en rolig fest. =D Men Arjeplogarna fick snällt stanna utanför.
 
 
Många nya (lite lurviga) ansikten på våra två affärer =) sambon cyklar runt som en tok för att få se lite MC:s hehe. Vi är ju inte så bortskämda med så mkt motorer som mullrar här annars.
 
 
 
 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0