påsklörda

Ja, efter en tung natt utan sömn har dagen varit seeeg. runt 05.00 slumrade jag till, å vaknade igen 06.15 slumrade sen till 10.00 med flera uppvaknanden. steg dock upp efter 10, å tog mig en dusch.

Hade ett jobbigt samtal med gubben, å hade funderingar på att åka till mor. Vi kom till en överenskommelse där han lovade mig en del förändring. Så då stannade jag hemma iaf. Gjorde middag: fläskfilé å pot gratäng med lite förätt av gårdagens middag, en skiva skinka, ½ ägg, samt lite jansson.

 

Till mig själv blev det kycklingfilé då jag inte rött kött äter. Så ibland äter jag kyckling, men försöker dra ner även på den å rikta in mig på det vegetariska. Det är dock svårare att få tag i veg. produkter här i Arjeplog. Middagen blev iaf lyckad, alla mätta å nöjda.

 

Vi bjöd även svärfar på påskmiddag, då svärmor ligger på sjukhemmet. Vi lovade åka dit å hälsa på henne imorgon, men det var osäkert vilken tid då vi ev. åker ut med skotern om vädret tillåter. jag var jättetrött så vid 18.30 somnade jag framför tv:n. Gubben väckte mig, å jag gick in i sovrummet å somnade om. vaknade vid 20.30 igen.

Gubben tog sig en wischky å han å son tittade på red neck stå up komedi. Min son har tittat på såna filmer i tre års tid så jag är lite off till dessa. visst är dom betydligt roligare än svenska stå up komiker, men man blir ändå rätt mätt. Därför satte jag mig här å skriva av mig lite. Vad kvällen har i sitt sköte, vet jag ej men den är iof snart slut.
 

I din hand du håller mitt hjärtas brand

 

 

 

 

Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3
Trackback
RSS 2.0