Vänder nytt blad

Veckorna springer iväg, har egentligen inte så mkt tid till någonting just nu.
Hösten är snart i slut tampen och dags för varmare kläder. I morse låg tempen på +2 grader, brrr.
Men det utlovade regnet verkar iaf bli en fel beräkning, för höstsolen lyser utanför mitt fönster.
 
Att jag passa på och skriva några rader just nu är för att jag börjar jobba först kl.09.00 då jag stänger på jobbet idag. Att stänga är inte speciellt jobbigt, men lite trist. Det är som att helgen blir så väldigt kort =( då jag slutar 18.30
Men, men... så e det.
 
Veckan har varit fullt pådrag. Barnen hade föräldramöte på förskolan så jag skötte trollungen. =) På onsdag hade jag min yogakurs och det både känns otroligt roligt och är så kul att vi är så pass många.
Torsdag hade jag trollungedag, så Malin kom med henne strax innan 10.00 och så försökte vi kika lite på det där med facebook sida för mitt yogande, dvs som ett företag. nu har jag inte företag, då efterfrågan är för liten, men hoppas givetvis att den goa vågen ska fortsätta och att fler blir nyfikna och de som yogar nu vill fortsätta såklart.
 
Så ett nytt blad ska skrivas in i mina erfarenheter; Facebook. Men ärligt, jag fattar inte så mkt på den där facebook sidan, det är rörigt och krångligt och svårt att få till det som jag skulle önska. Men, men...får väl kolla vidare så kanske jag lär mig. Min facebook sida kommer inte vara en vanlig hejsan svejsan sidan med personliga inlägg, utan kommer bara handla om yoga, hälsa och katter. Katter kanske ni ställer er frågande till, jo...
 
Kattmamman är äntligen dräktig och vi hoppas på att kattungar kommer i November. =D
Då kommer jag att ta en liten fröken och välja ett stamnamn så jag kan registrera i Sverak kattförbund. Dvs; Min plan är ju att få fördjupa mig inom kattavel och skaffa en fröken så jag så småningom, då kunskap och mognad är redo.
 

Sen cyklade Malin iväg för att klippa sig, och OJ vad FIN hon blev. Hon passar super bra i den frisyren, vart jätte, jättefin må jag säga. En ny tjej =D
 
Jag har ju själv långt hår, men jag är inte där än att jag vill klippa av det. Enl. yogisk tradition ska man inte klippa av sitt hår, eller raka sig under armar (mm)
Det hår man har på kroppen ska vara där för att skydda oss. =)
Ja, men under armarna klarar jag faktiskt inte av att låta bli att raka mig, så man får ta till sig det man känner är rätt för en själv.
 
Vi, jag och Nemi var och fotade henne igår på lilab. Inför förskole starten, Hon var super duktig. Så fin så.
 
 
Bjuder er på lite bilder innan jag strax susar iväg till jobbet.
 
 
En solig dag i stallet
 
 
 

Nemi gillar hästar =)
 
 
Haren trivs under vår hammock
 
 
 
Nemi tidig höst, bär gärna på Mangos mat =)
 
 
 
 
 
Over and out!
 

 

 

 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

Höst, höst och vackra färger på bild

Snart är även hösten över, träden fäller sina gula blad.
 
 
Färgerna är slående vackra, bilderna tagna idag i min trädgård.
 
 
 
 
 
Torsdag åkte vi till kusten då sonen hade en inbokad tid att passa. Så då beslöt vi att åka med...eller jag körde ju, så dom åkte med mig.
Vi tänkte att vi lika gärna kunde passa på att hälsa på i Luleå en sväng.
Mor blev glad, men jag vet att det blev både kort och stressigt.
Nästa gång får vi smyga oss dit =) men även vänner är viktiga i ens liv och så ofta är vi ju inte till kusten.
Tyvärr är kanske inte sov arrangemanget det bästa, så det blir lite dåligt med sömnen och då orkar man inte riktigt.
 
Iaf blev vi bjudna på palt av Mor då vi kom fram och det smakade jättegott. Men min mage blir svullen och gasig. =( men vem kan motstå hemlagad palt?? äh, man offrar sig.
Systerdotter L och syster A-S kom också och åt, trevligt. Tyvärr hade vi en barnstol vi var tvungna att hämta efter maten, alltid mkt. Så L som skulle fira sin vän valde att åka med oss, vilket medförde att vi hann knappt ses. Hoppas hon kommer upp till mig istället och hälsar på en helg.
Vi skulle ses dagen efter, men då mådde L inte så bra och behövde få vila. En förlust för oss.
 
Jag har precis skaffat swich, vilket var tur för jag glömde plånboken hos Mor då jag körde till Sunderbyn och hämtade stolen...suck. Stress påverkar verkligen minnet.
 
R pratade med sin vän som ville visa lite på sitt hem, och följde sedan med till Mor. Jag, Mor och syster hann iaf spela lite yatzy. jag vann...hihi
Nemi charmade alla som vanligt, vår lilla sockerdocka. finns ingen finare =)
 
På fredag åkte vi runt 14.00 och då hade M:s bonus syster Anna, A-S och Johnny gästat oss hos Mor, så det blev lite mkt.
Då begav vi oss till storheden och handlade.
 
Var hemma runt 20.30 på kvällen. Sambon satt klistrad vid hockey, så jag tog bara in frys och kyl varorna och lämnade resten. Var jättetrött.
 
Men under helgen har Nemi provat den nya overallen då vi varit ute. så jag bjuder på lite höst bilder.
 

I Sandlådan utanför oss.
 
Stenar är också intressanta =D
 
Och rabatten
 
 
 
 
Lika bra att testa om pulkan fungerar och är redo inför vintern...
 
 
Den 12e var vi också ute i höstvädret, innan nya overallen och myste.
 
 
 
Och inne provar Nemi att måla lite med vattenfärg, djupt koncentrerad
 
 
 
I övrigt går träningen bra, varenda dag. Dock känner jag mig stel då jag suttit för länge. Lite ont i knäna, vet inte varför och på en punkt på insidan vänster vad...vet ej varför.
 
Yoga kursen går också bra och det är så roligt att få leda grupp igen =D stortrivs med detta. Dels känner jag mig sedd och värdefull vilket jag annars kan känna är brist på.
 
 
 
Over and out!
 

 

 

 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre
 

Kattsugen och snuvad

Jag blev lite besviken & lite ledsen.

Jag letar katt och är väldigt sugen på katt hona just nu. Dock är min sambo lite mer försiktig, vilket jag måste ta med i beräkningen.


Jag fann en Balines/ siames systerras (med stamtavla) på blocket och var först att höra av mig. Men som turerna gick blev det endast via mail och sms. (tyvärr) Och jag försökte bolla lite frågor och funderingar med säljaren, men vi i familjen vart ändå säkra väldigt snabbt på att vi ville bli kattens nya hem.


I Annonsen stod inga krav, utan endast att kissen som såldes inte var så jätteförtjust i barn och vi har inga hemmavarande barn, bara barnbarnet som hälsar på =). Dock har vi ju en huskatt som är kelig och social. Min sambos hjärtekatt =) Mango

 
Annonsen:

En vacker fertil choklad vitfläcks-balines född -15.
En extremt mysig dam som gärna pratar, hänger med på vad du gör och sitter i alla främlingars knä. Sover gärna på, under, över och brevid dig så fort hon får chansen.

Hon har vunnit Best in show 2 dagar i rad och är väldigt vacker, så jag hade gärna sett att hon kom till någon utställningsintresserad, men det är inget krav. Hon skulle passa i en familj utan mindre barn.

 

Men efter en dag av total tystnad från säljaren valde denna att sälja till en annan... pga  att denna var uppfödare, så ville säljaren prioritera detta.

 

Så troligen var jag inte tydlig nog i mitt svar om att jag ville köpa katten. Samt att jag inte heller i mail/sms berättade om mina egna planer då detta aldrig kom upp i konversationen.

 

Ok, visst vet jag att man vill vara noga med vem man säljer till, det kommer jag troligen själv att vara den dagen jag får kattungar (om det blir några) Jag ska söka stamnamn och ha en liten hemuppfödning av två olika raser. Båda raserna står mig varmt om hjärtat.

 

En Sibirisk Neva, maskerad och långhårig med blå ögon. Förhoppningsvis blir det av i slutet av jan-februari enl beräkningar.

 
 
Balines, /systerras till siames, en maskerad långhårig med blå ögon (det blå syns dåligt på bilden)
 
 

Katten jag fann på blocket gjorde mig överrumplad och jag kände direkt att det var en hona för mig. Så visst, jag känner mig snuvad på köpet. Jag fick ingen kontakt med säljaren via telefon, så ev missförstånd/tolkningar kunde jag inte förklara.

Ja, jag är lite deppig och känner lite sorg över att det inte blev som vi ville.. Hela familjen såg fram emot denna vackra Balines hona. Åkte ju ner till kusten med son och familj torsdag-fredag och hade gärna köpt och hämtat katten då.

Men tydligen var det inte min tur just nu med henne, som jag fortfarande känner värme i mitt hjärta för.

Jag får visst lära mig hela tiden, man vet aldrig hur det går eller om man får det man vill ha.

 

Over and out!
 

 

 

 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

 

 


En dag i början av hösten

Idag hade jag min lediga torsdag, och sov lite längre imorse. Vanligtvis vaknar jag runt 05.ich och stiger väl upp ca 05.40 om jag ska upp och jobba men hinna träna på morgonen.
Idag vaknade jag runt 06.00 men låg kvar och somnade om till 07.45 vilket var jätteskönt. =)
 
Igår onsdag hade jag första kurstillfället på ABF med 11 personer då en hoppade av. En kanske kommer, men hon ville prova på en gång först, så jag tyckte det var ok då hon var borta då jag körde prova på onsdagen.
 
Så viktreducerings Yogakursen gick strålande och alla var hur duktiga som helst. viljan och lusten fanns. Det kändes verkligen toppen. Är verkligen tacksam att jag kan köra kurser igen.
Nu är det bara att blicka framåt och hoppas alla känner att det ger dem något, en början till ett nyare jag.
 
Så imorse gjorde jag min träning och det kändes otroligt skönt. Jag känner mig i bra form och mår bra. Visst finns det saker som behöver förbättras dels på mitt jobb, men det är inte riktigt så lätt att styra.
Jag kan inte ändra på någon annan än mig själv, så där står jag.
 
Hösten har nu kommit på allvar, löven gulnar allt mer och även om solen lyser så känner man höstluften. Man får glädjas åt soldagarna och idag tog vi vara på den fina dagen.
 
Jag cyklade till Malin strax efter 10...ich och så tog jag Nemi på cykeln och vi tre cyklade till stallet och hälsade på sonen. Jag köpte med mig fikabröd, krämbullar men de var så mastiga att sonen fick drygt min halva och Malins då det blev för mkt av det goda. Sonen hade blodsockerfall så han åt gladeligen upp våra oxå.
Samt att han inte haft snus under dagen, vilket drar ner humöret.
 
Jag och Nemi gick och spanade in hästarna och hon tyckte dom var fascinerande =D Och vi klappade de fina gula stallkatterna som var mycket keliga.
 
Därefter cyklade vi för att handla och sen hem till mig. Malin kom och hjälpte mig gå igenom lite gamla Nemi kläder som vi ska sälja som jag hade tagit hit.
Nu är hela yogarummet upp och ner med fullt av kläder överallt. Så jag måste ta tag i fotandet av dessa och lägga ut dessa på bloppis och blocket. Hoppas vi får lite sålt.
 
Malin åkte hem då de hade städdag idag, Nemi behövde sova så jag försökte natta henne... men näää. Hon var jättetrött men var tydligen bajsnödig... så efter 1,5 timme gav jag upp och frågade den lilla damen om vi kanske skulle byta blöjan -Hon nickade glatt. För vem vill sova då man har blöjan full av skit?
 
Då hade klockan hunnit bli så mkt att jag behövde börja med middag, så vi struntade i mer sövning. Hon vilade ju iaf även om inte sömnen kom.
 
Idag gjorde jag kött till henne, stekt potatis och sås. Jag brynte köttet och sen kokade jag det i lite buljong i 45 min, så det inte är så segt. Mixade sen bitarna så hon skulle kunna äta utan att det fastnade i halsen. Hon tyckte det var jättegott, för hon mumsade verkligen i sig allt. Till efterrätt delade vi på en mannafrutti.
Men hon hade sett att det fanns klementin i kylen, så efter en stund ville hon även äta en sån =D
Tur att hon fick tömma magen, så hon kunde fylla på igen.
 
Klart humöret blev lite svajigt runt 17-18 då hon inte sovit middag idag. Men ändå är hon så otroligt fin denna lilla tjej.
 
 
Nu dags att sova.
 
 
Over and out!
 

 

 

 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre
 
 

Recension från helgen

Helgen flög ju som vanligt iväg i hög fart.
Fredag slutade jag 16.00 och åkte sen på min "fritid" och lämnade tillbaka två backar som vi köpt och skulle ha på avdelningen. De var nämligen mögelskadade, så sånt går ju inte att ha där då. Men det tog ju sin tid, då det var företagskort som skulle makuleras och ja, hit och dit... Så efter det åkte jag till kollegan och gav henne sitt passerkort som hon glömt, så klockan hann bli 17.00 innan jag var hemma igen.
 
Men det blev grillad kyckling till middag, då jag var hungrig och inte orkade stå vid spisen. Smakade iaf gott.
Därefter soffhäng och ganska tidig kväll, då jag var riktigt trött.
 
Lördag morgon. 1 timmes träning, åkte sen å handlade det jag glömde igår, gjorde så en lökpaj och sen hann jag in i duschen och tvätta håret innan jag hämtade guldklimpen Nemi.
 
Då vi kom hem tog vi så tag i lite trädgårds bestyr. Satte undan trädgårdsprydnader och dynor, satte ihop stolar mm Nemi hjälpte gärna till och vi var väl ute 1-1,5 timme innan vi gick in för lunch.
Sen e.m tupplur för Nemi och jag hann förbereda kräftor, räkor och sätta in pajen för värmning. Sen kom R och M och vi hade lite kräft tillställning =)
 
Nu har jag börjat fundera om detta med kräftor. Jag fångar inga egna kräftor, men vet ju att de stackars liven kokas levande. Men det borde vara ngn typ av märkning även på kräft paketen, om hur det är gjort. Har kräftorna fått ligga på en kall frysbädd för att domna av lite (som de tydligen gör vintertid) och sen lagd i kokande vatten, Nu vet man ju inte? Att dom plågas, det vet man ju nu efter forskning är gjord, så är det värt det? Nu när jag vet detta, känns det svårare att njuta kräftskiva. Jag har alltid funderat över detta, och varje år undrat om det inte finns humanare sätt att tillaga kräftor på?
 
Kanske måste jag sluta äta dessa djur också, känns som jag blir känsligare ju äldre jag blir.
Eller... har nog alltid vart konstig. Då jag var liten och följde med mina föräldrar då de pimplade och fick upp fisk, slängde jag i fisken i hålet igen...
Är glad att det nu var många år sen jag slutade äta rött kött, som gris, ko, älg mm
 
Ok, äter fisk och kyckling men borde nog sluta med detta också. För kycklingar har verkligen inget bra liv innan de blir mat.
 
Iaf var lördagen trevlig. Nemi hade svårt att somna på kvällen men sov gott nästan hela natten. Hon vaknade 03-04 och då fick hon ny blöja och lite ersättning, då somnade hon om igen till 07.15 på söndagmorgon.
Då steg vi upp och hon följde med och träna efter att jag gett henne gröt runt 08.00
 
Fick köra hela mitt program, medans hon fixade med att dra ut alla mina handdukar, satt på min mage då jag gjorde magövningar och tände och släkte lampan. Hon var för härlig, hon provade pilates bollen också och allt gick jättebra. Hon har börjat vänja sig vid att hon får följa med och träna =) så det fungerar bättre för var gång.
 
Idag har det då regnat hela dagen, så vi har lekt inomhus. Körde hem trollet runt 17.00 i e.m, men hon skulle gärna kunna vara här jämt hos mig. Jag älskar verkligen detta lilla charmtroll.
 
Helgplanen var att hinna till stugan och höststäda undan möblerna, men det var för trist väder helt enkelt.
 
Tips:
Har du kommit i klimakteriet så är det bra att göra övningen Hunden:
Minskar dina nattliga svallningar. Tänk på att sätta ner hälarna och ha tyngden bakåt, som om ngn fäste ett snöre runt höfterna och drar uppåt/bakåt. slappna av i axlarna och låt huvudet hänga löst. 1-3 min.
Tricket för en perfekt nedåtgående hund är att böja benen, ha raka armar med utåtrotation från axelleden, ha kontakt med ryggmusklerna (latsen) så du kan släppa nackmusklerna. – Leta efter naturlig svank men håll magen aktiv och de nedersta främre revbenen mjukt indragna.
 
 
Näpp, dags att syna sömmarna i kudden och dra några stockar... gäsp. Måndag är det visst imorgon.
 
 
 
Over and out!
 

 

 

 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre
 

Nöjd och tacksam

Jag hade mitt prova på yoga för viktreducering idag och är sjukt glad över alla som kom =D
Det blev tolv anmälda till kursen och jag ser verkligen fram emot att hålla den.
Tacksam till Universum. Tacksam till alla nyfikna positiva människor som vill yoga.
 

Kundaliniyoga


Kundaliniyoga kallas ofta för vardagsyoga. Den erbjuder enkla men kraftfulla redskap för att återställa kropp och själ i balans. Fokus ligger mer på uthållighet, kraft och fullständig andning än på avancerade kroppsställningar. Detta är en yogaform som passar de allra flesta! Yogan gör kroppen smidig med uthållig muskulatur, påverkar immunsystemet och hormonbalansen, ger ett starkare och mer uthålligt nervsystem. 

 

Ett yogapass består av enkla men kraftfulla rörelser, andningsövningar och aktiv avslappning. Avslutas ofta med en meditation.
Kundaliniyogan kallas ibland för "Medvetenhetens yoga" då mästaren som tog denna yogaform till väst ansåg att det var viktigt att höja medvetenheten hos människan. För att detta ska kunna ske behöver hon bli medveten om sina tankar och känslor och utveckla sin förmåga till självrannsakan, acceptans och förändring.

 

Mitt pass är övningar som stärker immun och nerv systemet, sätter igång rörelse och energi, ökar matsmältningen, får igång tarmarna - lossar på förstoppning, och ger dig själv kärlek och omtanke i ett pass på en timme. Det blir även hemläxa som man ska utföra minst 11 min/dag

Att meditera kort varje morgon får dig även att må bättre och möta dagen mer positiv.

 

Det känns fantastiskt bra att vara igång igen =)

 

Imorgon har jag lite samtal att ringa, möte och sen får jag rå om mitt barnbarn mellan 11-18 =) Åhh, vi ska hitta på skoj, gå på lekparken och leka hemma i trädgården och även mysa och njuta kvalitetstid tillsammans.

Idag blev det bara knappt två timmars umgänge, och då hinner vi inte mysa tillräckligt =D

 

  or...tomorrow
 
 
 
Nä, sov klockan klämtar högt, så nu dags att krypa ner mellan de nybäddade lakanen för lite skönhetssömn.
 
 
 
 
Over and out!
 

 

 

 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre
 

 


Kul Besök

Ja, efter många år av att -jo, vi kommer...så kom de så äntligen =) Mina syskon"barn" som kanske inte vill bli kallade barn längre, då man närmar sig 40 mer än 20.
Det är så roligt när vi får besök här i lilla Arjeplog. Min älskade systerdotter har faktiskt varit den som kommit, som jag fått rå om lite ibland men de övriga syskonbarnen har bara "hotat" =D men inte dykt upp.
NU gjorde de äntligen detta. Så Magnus, Sofia och Johnny kom fredag e.m. Jag jobbade till 17.00 och då hade de redan landat i huset =)
 
Jättekul. De ville bo i stugan, så under torsdag var vi där och städade och eldade ut den fuktiga luften, bäddade rent i sängarna och hoppades att de skulle känna sig välkomna.
 
Vi var ute i stugan med gästerna på fredag till runt 20.00 sen ville de ut och fiska så jag körde hemåt och sambon cyklade.
 
Ute med båten.
 
 

Nemi
 
 
 
 
Lördag cyklade sambon dit på f.m och jag inväntade son med familj. De kom och efter en stund provade vi lägga Nemi, men nä...inte var hon trött. Så då körde även vi till stugan. Vi umgicks och sen for pojkarna M, J och sonen ut med båten och jag sövde Nemi i vagnen. Hon sov endast 30 min men kl var redan runt 16.00 och det hjälpte iaf, hon blev lite piggare. Son och sonhustru knatade sen hemåt från stugan och Nemi vart kvar med mig där till ca 19.45 då jag körde henne hem. Hon e så go, den lilla fröken =D
 
Magnus sa flera ggr att han tycker hon är jättesöt, och det är inte ofta han strör komplimanger om barn omkring sig =)
Sambon kom cyklande hemåt även lördag men stannade en liten stund till. Sen hade gästerna åkt ut med båten en sväng till.
 
De tycktes som att de trivdes och mådde gott. Och söndag hann vi också dit en sväng, då följde Nemi dit med mig och son och sonhustru vilade upp sig lite. Vädret växlade men efter regn kom sol och vi grillade korv och mådde gott. Men åkte runt 14.00 för då behövde Nemi i en tupplur och vi hade inte vagnen med oss.
 
Nemi, söndag
 
 
Gästerna åkte sen hemåt strax efter 15.00 och då hade visst den stora frågan blivit släppt under lördagskvällen =)) Så då har vi ngt att se fram emot under våren...kan man ju hoppas iaf. Finns risk för flykt, har jag en känsla av...
 
Så en mkt trevlig och lugn helg här i ett höstligt Arjeplog. Ja, löven börjar definitivt gulna och det är ingen värme kvar.
 
 
Onsdag börjar så Yogan, längtar.
 
 
 
 
 
Bor du i Arjeplog? Gratis prova på Onsdag den 7/9 kl. 19.00 på ABF. VÄLKOMNA!
 
 
Over and out!
 

 

 

 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre
 

Träning och Kurs Start

Idag har jag haft den lediga dagen från jobbet, känns lite konstigt att vara ledig mitt i veckan och så jobba en dag innan helgen träder in.
Idag har jag med hjälp av sambon städat och eldat i stugan, då det är lite rått inomhus så här på hösten.
 
Jag började iaf morgonen med min träning. 4 x 3 min hopp, yogapass och sen plankan 2 x 1 min.
Min sambo har gått ner snart 20 kg och häromdagen frågade jag om han inte tänkte prova på plankan?
 
Sagt och gjort så bestämde han sig för att prova denna då han tränade. Körde direkt på med 6 x 30 sek och dagen efter 3 x 30 sek. Och nu har han en gruvlig träningsvärk. Stackarn. Jag förklarade för honom att det var att gå ut lite tufft =) Men han är ju en tjurig oxe, så han har ju kört sit ups och trodde då att han var tillräckligt stark.
 
Utförande:
Ligg på underarmarna och på tårna. Se till att kroppen är rak som en planka. I  denna position skall man kunna vara stabil, dvs. stå kvar om någon putter på en. 

Tänk på att inte svanka, utan att spänna den inre magmusklerna. Tänk på att inte heller sjunka ner i den övre rygg, utan pressa upp med hjälp av skulderbladsmuskulatur och de breda ryggmusklerna.

 

Plankan är en tung övning som främst aktiverar de ytliga musklerna. Plankan är med andra ord inte den övning som ger dig platt mage. Och den är inte så bra för den som just börjat magträna.

 

Det heter plankan för att man ska vara rak i kroppen som en planka under hela övningen. Plankutmaningen är en utmaning som har cirkulerat runt i olika varianter på Facebook i omgångar – och många kanske redan har testat den. Om inte så är den väl värd ett försök, för plankan är en fantastisk övning.

 

Man skulle kunna tro att plankan främst är en övning för magen. Men icke, den tränar hela kroppen. Den stärker så klart hela bålen, men den ger också bättre hållning, bättre balans och kan förbättra kroppen flexibilitet. Det gäller dock att ha rätt teknik. Den bränner fett och stärker musklerna i rygg, mage, rumpa, armar och ben.

Women daily Magazine

 

 

Så tittade jag även inom ABF och bestämde mig att köra viktnedgångs Yoga x 8 onsdagar. Börjar nästa onsdag den 7/9 med en prova på omgång. Får se om det finns någon efterfråga.

 

 
 
 
 
 
 
 
Så nu Universum, hoppas jag att detta ger resultat och hela lokalen fylls upp av entusiastiska yoga längtande människor.
 
 
Sen fick jag hämta trollungen några timmar och vi gick på lekparken och lekte. Hon stortrivdes.
Föräldrarna kom senare och jag klippte sonen som ville ha superkort hår, dvs 1 mm.
 
En mkt bra dag idag. =)
 
Imorgon fredag och vi har förskolan stängd och ska gå igenom en hel del punkter på dagordningen.
 
 
 
Over and out!
 

 

 

 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre
 
 
 
 
 
 
 

 


RSS 2.0