En dag i början av hösten

Idag hade jag min lediga torsdag, och sov lite längre imorse. Vanligtvis vaknar jag runt 05.ich och stiger väl upp ca 05.40 om jag ska upp och jobba men hinna träna på morgonen.
Idag vaknade jag runt 06.00 men låg kvar och somnade om till 07.45 vilket var jätteskönt. =)
 
Igår onsdag hade jag första kurstillfället på ABF med 11 personer då en hoppade av. En kanske kommer, men hon ville prova på en gång först, så jag tyckte det var ok då hon var borta då jag körde prova på onsdagen.
 
Så viktreducerings Yogakursen gick strålande och alla var hur duktiga som helst. viljan och lusten fanns. Det kändes verkligen toppen. Är verkligen tacksam att jag kan köra kurser igen.
Nu är det bara att blicka framåt och hoppas alla känner att det ger dem något, en början till ett nyare jag.
 
Så imorse gjorde jag min träning och det kändes otroligt skönt. Jag känner mig i bra form och mår bra. Visst finns det saker som behöver förbättras dels på mitt jobb, men det är inte riktigt så lätt att styra.
Jag kan inte ändra på någon annan än mig själv, så där står jag.
 
Hösten har nu kommit på allvar, löven gulnar allt mer och även om solen lyser så känner man höstluften. Man får glädjas åt soldagarna och idag tog vi vara på den fina dagen.
 
Jag cyklade till Malin strax efter 10...ich och så tog jag Nemi på cykeln och vi tre cyklade till stallet och hälsade på sonen. Jag köpte med mig fikabröd, krämbullar men de var så mastiga att sonen fick drygt min halva och Malins då det blev för mkt av det goda. Sonen hade blodsockerfall så han åt gladeligen upp våra oxå.
Samt att han inte haft snus under dagen, vilket drar ner humöret.
 
Jag och Nemi gick och spanade in hästarna och hon tyckte dom var fascinerande =D Och vi klappade de fina gula stallkatterna som var mycket keliga.
 
Därefter cyklade vi för att handla och sen hem till mig. Malin kom och hjälpte mig gå igenom lite gamla Nemi kläder som vi ska sälja som jag hade tagit hit.
Nu är hela yogarummet upp och ner med fullt av kläder överallt. Så jag måste ta tag i fotandet av dessa och lägga ut dessa på bloppis och blocket. Hoppas vi får lite sålt.
 
Malin åkte hem då de hade städdag idag, Nemi behövde sova så jag försökte natta henne... men näää. Hon var jättetrött men var tydligen bajsnödig... så efter 1,5 timme gav jag upp och frågade den lilla damen om vi kanske skulle byta blöjan -Hon nickade glatt. För vem vill sova då man har blöjan full av skit?
 
Då hade klockan hunnit bli så mkt att jag behövde börja med middag, så vi struntade i mer sövning. Hon vilade ju iaf även om inte sömnen kom.
 
Idag gjorde jag kött till henne, stekt potatis och sås. Jag brynte köttet och sen kokade jag det i lite buljong i 45 min, så det inte är så segt. Mixade sen bitarna så hon skulle kunna äta utan att det fastnade i halsen. Hon tyckte det var jättegott, för hon mumsade verkligen i sig allt. Till efterrätt delade vi på en mannafrutti.
Men hon hade sett att det fanns klementin i kylen, så efter en stund ville hon även äta en sån =D
Tur att hon fick tömma magen, så hon kunde fylla på igen.
 
Klart humöret blev lite svajigt runt 17-18 då hon inte sovit middag idag. Men ändå är hon så otroligt fin denna lilla tjej.
 
 
Nu dags att sova.
 
 
Over and out!
 

 

 

 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0