Horoskop är intressant

Jag tycker det kan vara roligt med horoskop, å idag har jag tittat lite på mig å gubben =) Har vi en chans eller e det kört på horoskopsfronten?

Jag (Eva) & Gubben

69 %  

Kärleksbarometern tror att relationen mellan Eva och M (gubben) har en rimlig chans att bli lyckad, dock finns risken att den misslyckas. Din relation kommer genomgå både bra och dåliga stunder. Om relationen inte utvecklas som du hoppats på, tveka då inte att kommunicera med din partner om detta. Spendera tid tillsammans och diskutera problemen.
När E och M träffas måste de båda ta sig tid att förstå relationens dynamik och hur de bäst kan komma överens. De båda har mycket att erbjuda varandra och lära sig av relationen, men det kommer att krävas anpassning och ansträngning. Om relationen ska bli bra måste ägande M lära sig att inte bara ge E trygghet och närhet utan även den frihet som hon behöver. M kan i början av förhållandet vilja ha för mycket för E:s smak. Men efter hand blie E en pålitlig och stabil partner, M måste helt enkelt vara tålmodig.

Det bästa med relationen är den trygghet de kan ge varandra. Men för detta krävs att M skapar möjlighet för E att fritt ge den tryggheten. Så länge båda parter kommunicerar med varandra kan de uppleva en stabil och lycklig relation.

Jag är en  Fikonträds perdon - egenskaper keltiskt horoskop. Datum: 14/6-23/6
Personer födda i fikonträdets tecken är väldigt känslofulla. Precis som trädet är de i behov av ett varmt och milt klimat för att trivas. En tuff omgivning skulle inte ge dem utrymme att utvecklas. Särskilt i ung ålder behöver de mycket ömhet och omtanke så att de kan öppna sig mentalt och utveckla säkerhet. När de väl hittat sin kärna blir de fantasifulla och kreativa människor som kan ha en innovativ inverkan på sin omgivning genom sina tankar och handlingar.

Fikonträdspersoner är artister. De är känsliga, kreativa och har en god känsla för atmosfär, stämningar och förändringar. De har kapaciteten att skilja mellan fantasi, inspiration och intuition. När dessa personer väl har funnit ett tydligt mål i livet skapas en fruktbärande harmoni mellan deras tankar, känslor och önskningar.

Fikonträdspersoner är mycket känsliga. På samma sätt som de upplever sina känslomässiga toppar granskar de även sin själs plågsamma djup. Om dessa personer inte hittar ett tydligt mål med livet tenderar de att hamna i en spiral av lidande. Eftersom de ofta är så känsliga visar de ett hårt skal mot omvärlden för att skydda sin mjuka kärna. De kan lätt ses som mentalt svaga och oförutsägbara.

Fikonträdspersoner behöver en tydlig och stabil partner som kan dela deras mentala djup utan att känna för mycket sympati. När de väl funnit en sådan partner och de litar på honom/henne finns de inget de inte kan göra när det gäller kärlek. De är så kreativa!

 fikonträd, litet & stort  


Dagens horoskop: Du längtar efter ett äventyr, så gör nånting annorlunda nu! Besök spännande restauranger och affärer.

Ha,ha,ha…undrar vart jag ska finna dessa i Arjeplog??

DAGENS CITAT Jeanne Moreau - Sex i ett förhållande av längre varaktighet är konsten att hela tiden få repriser att likna premiärer.

Hittade en annan rolig sida:

Vem var jag i mitt förra liv??

Diagnos:


Jag vet inte vad du föreställt dig, men du var en Kvinna i din senaste inkarnation på jorden.Du föddes någonstans i området omkring det moderna Södra Australien uppskattningsvis runt år 1125.Du var yrkesverksam som grävare, begravningsentrepenör. En kort karaktärsprofil av dig från ditt förra liv:
En person med stor energi, bra på att planera och leda. Om du så bara var sophämtare så var du kung bland sophämtarna

Lärdomen du ska göra i detta liv är:
Din lärdom - att lära sig ödmjukhet och andlighet.

 

Nu kommer du väl ihåg?

- Självklart… då är jag ju på god väg nu då… En dragning till Australien har jag allid haft, även om den i dagsläget inte är lika brinnande pga olika omständigheter.mitt båt projekt i bilder

Ja, jag har haft ett litet båt projekt i stugan, å här kommer bildbevisen. Vart riktigt nöjd över resultatet även om ngn liten detalj fortfarande inte är helt klar. Vi är hemma från stugan, det blåste tyvärr så rysligt, så vi sökte oss hemåt. Vi har grillat på altanen idag, å jag hade lämnat skålarna köttet låg i på bordet, tänkte mig inte för. Ena skålen blåste ner på altanen (den var av plast) och oljan som var kvar i botten rann tyvärr ut. Så nu e jag på skitminus hos gubben, för oljan går inte att få bort. Jag får sitta i skamvrån resten av kvällen!! fy på mig.

HÄR e iaf mina båtbilder =)

Båten från början

 inuti, obehandlad

 Tjärat ½:a båten =)
Luktar gott - tjära!

 Nu e hela båten tjärad

Målade insidan i båten vit.Har gjort en stenmur så den ska stå stadigt mot trädetJapp, detta är "slutresultatet" för tillfället. Några detaljer kommer säkert att ändras. En del krukor bytas ut. Dom vackra blommorna kommer från Evas Konstiga kafé, rekommenderar varm ett besök dit om du ska köpa plantor eller fika i skön miljö!

Sol, värme, Kram å Hej!


slut på midsommar!

Japp, nu e helgen avslutad, nästan iaf. Söndag idag å just nu är jag hem en sväng till kissarna för dagens morgonmål. Inga råttor, fåglar, ödlor eller möss är funna innomhus, tack å lov för det. Vaknade redag 07.00 imorse, av ett ljud i stugan. Lät som om vi fått möss på taket?? Får kolla detta sen. Tror naturligtvis inte att några möss är där, men vi har faktiskt en liten fågel som fått fågelungar under taket. Dom kvittrar friskt. Tyvärr har inte vädret varit så roligt som vi hoppades. Igår var en rätt mulen dag, vi gjorde inte mkt i stugan...men kan vara skönt att bara vara. Blev ju lite yatzy, fia med knuff, kortspel "chikago" och Kina-schack. Jag hade himla bra spelflyt, vann mkt men gubben vann i yatzyn. Förutom spel, prat och lyssnandet av musik så gjorde vi inget mer än så. Idag skiner solen men det blåser kalla vindar. =) så´det e lika illa det. Midsommaraftonen blev även den lugn, sill,potatis med tillbehör å tårta till efterätt. Bastubad å även en yatzy. Jag tog mig någon cider å en killkenny öl, gubben tog några öl, å även några för mig med. Lite bilder från stugan å den fina altanen. Nu är det bara taket som ska upp. Vi byter tak även på stugdelen när vi ändå sätter ny plåt. Hoppas även din midsommar var trevlig!

Ljus, värme, Kram å Hej!Taknockarna på platsDukat med sill å potatis =)Mmmmm, fint =)Lite piffInte alltid kan man återge ljuset, men det var fantastiskt innan ett kort
oväder bröt lös. Midsommaraftonskväll.

men...oj då

Nu har det ju gått jättemånga dagar sedan jag skrev en liten rad, men här är jag. Jag har varit ner till kusten å hjälpt min vän och f.d arbetsgivare med att fixa hennes utedass ( om AF läser detta så var det inget "jobb")
Jag började måndagsmorgon med att ställa mig vid spisen som en god sambo å göra köttbullar å biffar åt gubben. Ja, ska jag vara riktigt ärlig så hade jag tagit fram köttfärsen från frysen söndagsmorse för att vi skulle ätigt tacos, men vi vart kvar i stugan så länge att vi blev bjudna på hämtmat, å då var jag tvungen att göra upp köttfärsen...om Gubben kunde gjort det, visst...hade han säkert tyckt å glömt bort den å jag hade fått kasta bort den på onsdag. Taskig mot gubben, nä...jag känner ju honom =) Iaf, så kom jag ju pga matlagningen inte iväg så snabbt som jag hoppats, men var hos E.E vid lunch eftersom det tar 3,5 tim att köra dit. Jag låg ändå på en snitthastighet av 110...men bara givetvis där man FÅR köra 110...hm. När jag kom fram så satte jag genast snickaren R i jobb att spika igen en ½ vägg, detta tog dock ngt längre än jag anat, en hel del grejjer skulle ju tas bort från "hålet" sen satte jag igång att riva det gamla. Jag hann dock måla ett grundvarv innan jag la ner penseln vid 21.30, men insåg oxå rätt snabbt att färjen skulle inte räcka till. Jag å E satt å småpratade till 23.30 innan vi stapplade isäng, fick även ett skönt fotbad av E, för mina trötta fötter =) Tänk vad omtänksam hon är, min goa vän. Vi steg upp vid 08.00 på tisdag å gjorde ett yoga pass tillsammans på gräsmattan, till sång av småfåglar å lite höns kackel, jätteskönt. Efteråt åt vi en härlig frukost, som E gjorde iordning. Sen var det dags att göra lite ärende, susa till storheden å köpa mer färg, panta tomburkar, handla lite annat smått å gott å vips bidde klockan 12.00, oj,oj,oj...vi stressade, men klockan går så evinnerligt snabbt. Hem å E började med lunch å jag satte igång att måla. Dagen gick i rasande tempo. E fick en tupp, helt otroligt snygg tupp =) å en lånad sommarkanin. Efter målandet, gjorde jag lite piffing efter att jag valt en hel del blommor som jag ska ta hem å plantera. Resultatet på dasset vart helt klart godkänt, även om jag önskar jag hade haft gott om pengar å kunnat piffa med riktigt fina grejer, nu vart det som det vart. Sen middag å lite kvällsprat innan vi tog en tidigare kväll 22.30. Steg upp 06.00 på onsdag för att hinna det sista. Men vi startade med ett skönt yogapass, även denna dag med sol å fågelsång. Jag packade bilen efter frukost å körde iväg för att hinna till Mor en sväng.
Kom till Mor vid 09.15. E hade skickat med blommor åt Mor, som blev hemskt glad. Vi gjorde lunch vid 13.00 å runt 14.00 körde jag tillbaka till Boden där jag skulle köpa ett hammokstak till vår hammok. Sen hemåt, å var hemma runt 18.15 i Arjeplog.
Gubben höll på att klippa gräs, behövde lite hjälp då han hade ont i ryggen efter allt altanspikande, så jag åt en macka å sen hjälpte jag till att klippa. Jag var helt slut av allt målande, körande mm, men å så skönt att krypa ner under täcket då vi la oss efter att ha sett filmen "Farsan" av J.Farez. 
Idag torsdag har jag planterat alla blommorna, rensat ogräs mm För imorgon åker vi till stugan å ska fira Midsommar, jag å Gubben.

Ljus å värme, kram å Hej!

Lite bilder från Altanbygget, Utedass, E:s Kafé å hos Mor


Altan börjar arta sig


Fin fintUte vid kaféet

Gammalt utedassNYTT utedass =)

Hos MorPå möbelaffären, stolarna ska vi köpa till altanen =)) Fina va!!
 


...dag 1 på mitt nya år

Ja, nu är födelsefirandet över. Fick 2 kort till i brevlådan av systrarn vid kusten och älsta bror ringde på kvällen. Även min gamla kompis Å mailade ett grattis. Tackar! Idag ringde mellanBror från västkusten å grattade, han lyckades glömma igår. Det var trevligt iaf =) Vi kom på att syster å hennes sambo som ev. ska åka upp till mig å gubben i sommar inte kan ta V:s bil. Så bror måste ha ett storebrors prat med dom pga syrran är sjukskriven och nyopererad, å det är galet att åka i en pick up ända hit upp, 140 mil. Så jag hoppas dom lyssnar på honom. Sen ringde min x arbetsgivare från Sunderbyn å grattade. Vi kom då in på lite annat å nu ska vi arbetsbyta. Jag ska komma dit å måla om hennes utedass. Jag får givetvis något för det, men dumt att precisera detta här. Så jag åker väl ner på måndag å det tar väl 2 dagar att måla å fixa där. Det ska bli kul. Sen den 27:e Juli ska vi nog ha en "konstig" Yogadag hos henne, detta ska vi oxå planera. Idag är det grått väder igen utanför fönstret, men jag har yogat å ska nu iaf ta en stavgångsrunda. Regnmålnen hänger oroväckande på kanten av berget, men hoppas jag hinner gå utan att bli allt för blöt.

Ljus, Värme, Kram å Hej!


my gift

Har av min syster fått ett paket sänt till mig, innehållande 2 par träningsbyxor samt en parfym; pleasures exotic, Estée Lauder som luktade jättegott. Tack syster. Av min Mor fick jag ett kort med liten slant, samt ett samtal med sång. Och av min son en skriven grattissång på sms (dåligt med pengar att ringa upp) =) Sms av Systersonens fru, med fam. mail av min brors sambo. Det är vad jag fått hittills. Kanske blir det ngt mer kort, men jag är jätteglad ändå. Tack till er för att ni är så goa och snälla.
Här e en bild på gubbens gåva:

 

Parfymen:


Kram & Hej!

Född på en Söndag!

Idag är det alltså min födelsedag. Jag fick en god morgonpuss å ett grattis av min gubbe innan han åkte å jobbade, somnade om å sov gott men sen väcktes jag av svärfar kl.08.00. Jag är ett "söndagsbarn" hihi
 
"SÖNDAGSBARN är sött och snällt, har det alltid bra och får det mesta de vill ha. Det har alltid ansetts lyckligt att vara född på en söndag. De kan se in i framtiden, nästan allting lyckas för dem och de har en livlig fantasi."
Tycker nog att denna beskrivning av söndagsbarn var lite väl positiv? Men visst, livlig fantasi har jag alltid haft/har. Varför firar vi födelsedagar? 
De olika seder som människor följer i vår tid i samband med att de firar sina födelsedagar har en lång historia. Deras ursprung ligger inom magins område. Sederna att gratulera, ge presenter och fira födelsedagen - med levande ljus och allt - avsåg i forna tider att skydda födelsedagsbarnet mot demonerna och garantera dess trygghet under det kommande året. Fram till 300-talet förkastade kristendomen födelsedagsfirandet som en hednisk sedvänja.
Så, då är det ju viktigt att fira sin födelse, så vi är skyddade från demoner & dyl...
Eftersom nu svärfar väckte mig, klev jag upp å hittade gubbens present på bordet. En gul post it lapp med texten; Grattis gumman! Detta är ett Presentkort på valfri tattuering. puss & kram, gubben.
Naturligtvis kunde jag inte annat än skratta för mig själv i köket då jag fann den =) Typiskt gubben att göra det enkelt, men ändå betydelsefullt. Det gjorde mig varm om hjärtat. Jag önskade mig en tattuering, å nu får jag göra en. Kan inte bli bättre. Min son gav mig oxå en post it lapp till morsdag en gång, vilket jag berättat för gubben. Å kanske tog han efter sonens enkelhet, för det är ju trots allt tanken som räknas. Idag ska jag göra färdigt smörgåstårtan & även baka en kladdkaka. Trots att ingen kommer så ska jag då fira min födelsedag, oavsett gäster. Nu är det yogadags.

Ljus, värme, KRAM & Hej!

Eva


it´s a Tuesday...

Ja, jag tog mig i kragen, gick med stavarna en timme. Trött å slut kom jag hem. Åt en nyttig lunch, bytte kläder å sen ut i solen igen (tänk vad sol kan få mig att må så mkt bättre) Tog upp och planterade om en buske, målade lite på vår infartsskylt där det fattades lite färg.

 

Sen tog jag mig an HELA vår gräsmatta, å den e inte liten. Tog 1,5 timme att klippa allt. Gubben är iväg till skeå på kurs, men ringde å sa att hans chef skulle in å handla på Willys. Genast skrev jag ner ett sms på vad gubben skulle köpa med sig hem. hihi, han gillar inte att handla.

 

Nu ska jag nog göra mig lite middag, för jag anar att gubben firar med skrovmål på hemvägen å då vill han inte äta med mig sen. Känns mkt bättre i humöret nu när jag motionerat å varit nyttig. Uch vad det e trist när jag inte kommer igång. Men nu kan jag luta mig tillbaka å vara nöjd med mig själv och mina prestationer för dagen.Bilder från gräsmattan runt huset.

Baksidan, inte lite tomt att klippa!!


Baksidan, vår grillkoja är meddel av Framsidan på huset

 

 

 

Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3

15 juni it´s a Tuesday

Igår vaknade jag med huvudvärk igen...trist. Dagen var grå utanför fönstret. Jag känner mig grå på insidan och ut, känner mig trött på att inte ha ngt jobb, trött på att jag inte tar vara på dagarna på ett vettigare sätt. Idag är det lite samma, grått ute. Carpe Diem (fånga dagen) jag tycker om det uttrycket, men nu känns det mest som om dagarna rinner genom fingrarna.
 
Jag har massor av saker å ting jag kan göra, samt att jag kan ta tag i min träning. Men lusten är låg och får inte tummen ur... Känner mig splittrad. Vill känna och veta vad som bör, eller ska ske och är trött på denna väntan på ingenting. Den drenerar mig från energi. Ibland blir jag deppig dagarna före jag fyller år, vilket jag då gör nu på torsdag den 17:e. Jag vet att ingen kommer på besök, för alla jag känner är minst 25 mil bort.
 
Jag önskar mig en ny taturering av gubben, men jag önskade mig ett hjärta att hänga om halsen i fjol och inget fått ännu. Jag är ju barnsligt förtjust i att få presenter, å är verkligen tacksam för allt jag får =) Men kan bli lika deprimerad över att omgivningen, släkt å vänner glömmer gratta mig. Men i min ålder ska man ju inte bry sig om sånt? undrar vems korkad idé det var? Säkert någon som var rädd för att bli äldre, vilket jag ju inte är.
 
Jag yogar dagligen, mediterar dagligen och ändå känner jag mig ur balans? Å det som är jobbigaste, varför gör jag det? Varför känns det så splittrat på insidan, varför hittar jag inte igen min glädje och min balans, å finner ro i min tillvaro? Sen har jag min oro för min son, att han inget jobb har och är konstant utan pengar. Lever för dagen, det oroar mig enormt, inga räkningar betalas och han hamnar i moment 22.
 
Som Mor är man kanske alltid orolig till en viss del, men han bor 150 mil bort och det känns jobbigt att inte kunna hjälpa honom mer än vad jag nu förmår. Jag tvivs att bo här i Arjeplog av många anledningar och främst för den underbara natur vi har här, men det händer heller ingenting. Inget jobb får jag och jag har på ett år inte lärt känna någon jag umgås med, vilket gör att jag känner mig otroligt ensam och isolerad.
 
Jag har inget emot att vara ensam, men det är stor skillnad när man kan välja att vara det eller om man är det ofrivilligt. Gubben är inte speciellt social och har ingen han umgås med utanför jobbet, så den vägen lär jag heller inte känna någon. Kanske är det just därför mina deppiga perioder dyker upp, denna ofrivilliga ensamheten gör mig sorgsen. Saknar mina vänner, och tycker nog inte att telefonprat uppväger umgänge.
 
Det som oxå är svårt då det gäller jobb, är att jag inget "yrke" specialiserat mig på. Inom friskvård och yoga är jag inte så "inne" i ett så litet samhälle som detta. Här är det traditionella yrkeskategorier. Sjuksköterskor, lärare, barnskötare, kock, mm Och utan såna konkreta utbildningar, har jag väldigt lite chans att få jobb här. Så, ska jag stanna kvar här?
 
vänta på att någon vill förbarma sig över en outbildad nyinflyttad? Jag har ju inte så mkt val, om jag vill leva ihop med min gubbe, så får jag fortsätta vänta...å vänta...å vänta. Jag vill inte lämna Arjeplog, jag vill kunna ha en fungerande relation med gubben min. Men det är inte lätt att vara arbetslös, man blir lätt värdelös i ett sånt här litet samhälle.
 
 
 


 ??????? Nu?
 
 
 
 
 
Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3

regn"ich" söndag

Vaknade vid 08.00 men låg å drog mig till 08.30. steg upp å gav kissarna mat, Mango ville ut. Gubben snusar å sover sött ännu. Vi har varit i stugan fredag-lördag å fått en hel del gjort. Gubben å svärfar har timrat på altanen å nu börjar även taket ta form.

 

Själv har jag målat vedbon, förrådet och så har jag planterat blommor. Och så köpte vi även en buske i fredags som jag planterade. Jag hoppas den överlever och blir fin. Har även tjärat en ½ båt som jag ska göra till blommställ. Bild på den kommer då den är mer klar.

 

brände axlarna å nacken i går i solen, men vad gör väl det? sommarvärmen måste få bränna in i huden så det känns att NU e det sommar. Jag bara älskar att vara i stugan, finns ingen plats som jag vet kan ge mig en sånt skönt lugn, som när jag vistas i stugan. Närheten till naturen är helt fantastisk.

 

Det är naturligtvis lite bestyr då man är där, lite tillbaka till basic. Finns ingen el, vatten. Så man får värma vatten över elden eller på gasolen då jag ska diska, man får bära med sig dricksvatten, mat och allt man behöver då man ska dit. Men det är lixom att ha pick nick varje gång =) Man kan inte tvätta händerna lika ofta som hemma, utan man får gå ner till älven å tvätta eller använda tvättlappar.

Allt är i naturlig form, å inget annat dass än ett utedass. Bastun kommer väl till pass kvällstid då man känner att man behöver få skrubba av sig dagens vedermödor, finns ingen dusch men det går bra att hälla vatten över sig med hinkar. Altanen kommer att bli sååå fin.

Den byggs ut och byggs ny, så vi får tak över halva. Vilket gör att man kan sitta ute varma sommarkvällar även om det faller ett lätt sommarregn.

Nytt frächt golv att sätta nya utemöbler på och kunna gå upp å göra ett morgonpass yoga, när vi sover över där. Idag söndag är vädret lite gråare å en del skurar verkar vilja blöta ner vår jord. Så idag får vi se vad som sker, om det blir stuga eller ej??Lite bilder

Planterade blommor, E det inte vackert??

 

 

 

Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3

härligt soligt

Torsdag å solen skiner. Veckan har varit ok men haft en del upsanddowns. Tisdag vaknade jag med en sjuh...vetes huvudvärk som utvecklades till migrän, så där försvann den dagen. Gubben jobbade å hade möte på kvällen, vilket var en fördel, då slapp han se mig =) å jag slapp ha dåligt samvete för att jag inte orkade något...överhuvudtaget.
 
Patrik, min systerson fyllde ju 23 år, men inte ens honom har jag grattat, så då får jag sitta på skambänken iaf. Visste väl att jag skulle missa ngt då jag låg i min egen värld. onsdag fick jag då en h..vetes mensvärk istället, men flitig som en myra var jag ut å klippte gräs, hela tomten...nästan, men det gick bra. Sen var vi till stugan, där svärfar håller igång bygget av altan.
 
Gubben hjälpte honom å jag tog mig an målarpytsen å fortsatte tvinga på färg på vedbon. En kompis till gubben kom å hälsade på, hade med sig rulltårta så vi fick oss liten paus. själv fick jag magras å var tvungen att sitta å njuta insidan av vårt fina utedass med drag underifrån, dvs risk för blåskatarr vid för långa sittningar... Magras brukar infalla efter migränanfall pga för mkt medicin, så magen kollapsar.
 
Idag fyller min storebror år, nu bor han ju sisådär 150 mil bort, så ngt besök blir det ej. Jag hoppas min syster orkar hälsa på honom å meddela mig hur läget är, då kanske jag slår honom en grattispling.
Ingen idé om han har en av sina hemska förkylningar. Idag ska jag ut å försöka gräva lite i trädgården, så fram med spade, hacka å massor med "muskler" ...hm, ska iaf försöka tvinga upp en buske utanför sovrumsfönstret som gärna blir lite väl stor, att få med mig halva busken till ett nytt ställe utan att den dör av chocken.
 
Sen i e.m blir det ev. en stugsväng igen. Nu-hänga tvätt innan jag går ut. åh...jag har visst glömt kameran i stugan, så inga bilder idag...tyvärr. Men dom kommer.
 
En bild på min älskling iaf... Tussan
 
 
 
 
Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3

Stormbyar

Vi åkte till stugan igår fredag. Det blåste ordentligt men vi hoppades att vinden skulle mojna av...men icke. Jag påbörjade målandet av vedbon, gjorde ena sidan och dörrarna. Efter det var jag helt slut i leder och knopp av den eviga blåst som ven runt huvudet. Jag hade dock varit präktig och tagit på mig en mössa samt handskar, bra brallor och linne, skjorta samt fodrad jacka.
 
Ändå kändes det som jag vart genom blåst av den kraftiga vinden :( Jag hann även med att måla två sidor av altan timmret på en stock och grundade ena sidan av ändorna på stugan som Bo sågat av. Grillade kött/ kyckling och gjorde middag och runt 18.30-19.00 gjorde vi "kväll" och Bo med hunden Sally åkte hem. Då tog jag å gubben det lugnt, spelade både kort å Yatzy innan vi gjorde en rätt tidig kväll å stöp i säng runt 22.00.
 
Idag vaknade jag vid 07.00 men stugan hade tappat sin värme å det kändes kallt att stiga upp. Så jag låg där i sängen å gruvade mig, hoppades att kaminen själv kunde fixa ngn värme, men fick ge upp vid 07.30 och klev huttrande upp. Slängde på mig kläderna å gjorde eld i den iskalla kaminen som inte förstod bättre. Ut till utedasset å upptäckte då jag stack näsan utanför stugan att det blåste än värre idag...suck! Gubben väckte jag vid 08.30.
 
vi beslutade att åka hem en sväng å mata kissarna och jag ville yoga hemma. Gubben åkte tillbaka och själv har jag gjort ett kortpass yoga, satt igång en tvätt, ska äta lite frukost och sen antar jag att jag ska cyckla tillbaka till stugan. Även om det känns lite motigt i blåsten.
 
Men jag ska ta med en bok och kan ju alltig sitta inne i stugan å läsa, serva gubbarna med mat å kaffe då dom blir sugna. Vi kanske sover över ikväll oxå, men då måste vi nog ta en bastu å värma oss innan sänggående.

Ps; Lycka till LBB på tävlingen. DsVårt utedass!!

 
 
 
Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3

Home sweet home

Nu e jag alltså tillbaka i Arjeplog, efter min resa. Nu ska jag inte hålla ngn på sträckbänken längre, utan jag har varit ner till min son i Svenljunga. Han flyttade isär från sin flickvän å fick en etta. Med lite hjälp av sin mor (dvs jag) har han nu fått iordning sin lya och kan numera kalla det för sitt hem.

När jag kom ner till Göteborg kom han å mötte mig, vilket gladde mig. Inte kul då man inte blir mött då man sticker ut å reser. Jag åkte ju redan Tisdag den 25/5 och sov över hos Eva E på hennes kafé. Hon bjöd på god mat och prat, var oerhört frysen då jag kom, och anade feber då även halsen värkte. men fick låna värmekuddar å extra element. sov ändå rätt ok.

Eva skjutsade mig till flyget kl. 0900 på morgonen den 26/5. Mellanlandade på arlanda å fick vänta där ca 1.45 innan flyget gick vidare. Kom till Göteborg, å jag å son tog en fika. Meningen var att vi skulle käka ngt, men det fanns inget vettigt matställe på flygplatsen, så vi beslutade oss att åka till Borås.

Väl där gick vi å käkade en pizza å kl var bortåt 18.30 fick veta att nästa buss till svenljunga skulle gå 20.30 Pust. så då tog vi en sväng till knalleland med väskor å allt. där köpte vi lite mat, en madrass att blåsa upp, kudde, handduk mm. vi träffade en av sonens kompisar då vi var tillbaka i Borås C, en trevlig tjej.

Sen kom vi då äntligen hem till sonen. Trött som bara den efter långa resan. Har även Träffat flera av sonens kompisar under veckan, samt numera x-flickvän å fick se å kela lite med de små kattungarna. Mamman Puma var på vift, men idag torsdag fick jag meddelande att hon varit på en flyttbil å hamnat i Göteborg!! men L skulle få hem henne igen. (skönt att hon inte råkat ut för ngn olycka)


Under en vecka har jag hunnit städat, hittat tvättstugan å tvättat, å fixat åt sonen i lägenheten, samt hunnit till Ullared å träffat syster, sen vidare på måndag till Göteborg å träffade brorsdöttrarna å x-svägerska mfl, var jättetrevligt. Var på min brorsdotters Aja:s Examen på tisdagen, Så vacker i sin studentklänning å fina mössa.

 

Allt gick bra hela dagen, M hade hyrt lokal för sin dotter å vi vart ca 32 personer som fikade smörgåstårta å kärleksmums, samt N:s kakor med Ajas bild på...gottis. Samt att jag blev chafför å har fått köra bil i Göteborg, hihi. Jag har aldrig vågat köra där förut, men nu guidade dom mig fram å allt gick som smort, förutom några missade korsningar.

Men...det berodde på M å att hon inte sa till i tid :) å sen den långa vägen hem på onsdagen. Startade 10.30 från göteborg å kom till Arjeplog 20.00 igår kväll. Dagen idag torsdag (dvs dagen efter resan) har varit lugn. imorgon stugan, antagligen hela helgen. Altan ska byggas nu, och vedbon ska målas.lite bilder:

Öppnar paket på studentskivan

Kärleksmums å bildkakor

Utsikt från N:s lägenhet i göteborgprivatlivet i storstan...sonen får sitt burr fixat...

 

Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3

RSS 2.0