men...oj då

Nu har det ju gått jättemånga dagar sedan jag skrev en liten rad, men här är jag. Jag har varit ner till kusten å hjälpt min vän och f.d arbetsgivare med att fixa hennes utedass ( om AF läser detta så var det inget "jobb")
Jag började måndagsmorgon med att ställa mig vid spisen som en god sambo å göra köttbullar å biffar åt gubben. Ja, ska jag vara riktigt ärlig så hade jag tagit fram köttfärsen från frysen söndagsmorse för att vi skulle ätigt tacos, men vi vart kvar i stugan så länge att vi blev bjudna på hämtmat, å då var jag tvungen att göra upp köttfärsen...om Gubben kunde gjort det, visst...hade han säkert tyckt å glömt bort den å jag hade fått kasta bort den på onsdag. Taskig mot gubben, nä...jag känner ju honom =) Iaf, så kom jag ju pga matlagningen inte iväg så snabbt som jag hoppats, men var hos E.E vid lunch eftersom det tar 3,5 tim att köra dit. Jag låg ändå på en snitthastighet av 110...men bara givetvis där man FÅR köra 110...hm. När jag kom fram så satte jag genast snickaren R i jobb att spika igen en ½ vägg, detta tog dock ngt längre än jag anat, en hel del grejjer skulle ju tas bort från "hålet" sen satte jag igång att riva det gamla. Jag hann dock måla ett grundvarv innan jag la ner penseln vid 21.30, men insåg oxå rätt snabbt att färjen skulle inte räcka till. Jag å E satt å småpratade till 23.30 innan vi stapplade isäng, fick även ett skönt fotbad av E, för mina trötta fötter =) Tänk vad omtänksam hon är, min goa vän. Vi steg upp vid 08.00 på tisdag å gjorde ett yoga pass tillsammans på gräsmattan, till sång av småfåglar å lite höns kackel, jätteskönt. Efteråt åt vi en härlig frukost, som E gjorde iordning. Sen var det dags att göra lite ärende, susa till storheden å köpa mer färg, panta tomburkar, handla lite annat smått å gott å vips bidde klockan 12.00, oj,oj,oj...vi stressade, men klockan går så evinnerligt snabbt. Hem å E började med lunch å jag satte igång att måla. Dagen gick i rasande tempo. E fick en tupp, helt otroligt snygg tupp =) å en lånad sommarkanin. Efter målandet, gjorde jag lite piffing efter att jag valt en hel del blommor som jag ska ta hem å plantera. Resultatet på dasset vart helt klart godkänt, även om jag önskar jag hade haft gott om pengar å kunnat piffa med riktigt fina grejer, nu vart det som det vart. Sen middag å lite kvällsprat innan vi tog en tidigare kväll 22.30. Steg upp 06.00 på onsdag för att hinna det sista. Men vi startade med ett skönt yogapass, även denna dag med sol å fågelsång. Jag packade bilen efter frukost å körde iväg för att hinna till Mor en sväng.
Kom till Mor vid 09.15. E hade skickat med blommor åt Mor, som blev hemskt glad. Vi gjorde lunch vid 13.00 å runt 14.00 körde jag tillbaka till Boden där jag skulle köpa ett hammokstak till vår hammok. Sen hemåt, å var hemma runt 18.15 i Arjeplog.
Gubben höll på att klippa gräs, behövde lite hjälp då han hade ont i ryggen efter allt altanspikande, så jag åt en macka å sen hjälpte jag till att klippa. Jag var helt slut av allt målande, körande mm, men å så skönt att krypa ner under täcket då vi la oss efter att ha sett filmen "Farsan" av J.Farez. 
Idag torsdag har jag planterat alla blommorna, rensat ogräs mm För imorgon åker vi till stugan å ska fira Midsommar, jag å Gubben.

Ljus å värme, kram å Hej!

Lite bilder från Altanbygget, Utedass, E:s Kafé å hos Mor


Altan börjar arta sig


Fin fint



Ute vid kaféet

Gammalt utedass



NYTT utedass =)

Hos Mor



På möbelaffären, stolarna ska vi köpa till altanen =)) Fina va!!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0