Kort om dagen

Inte så mkt nytt.
 
Idag jobbat och tyvärr var många sjuka, så vi fick ingen planering. Vi behöver verkligen ha vår planering, men nu två måndagar i sträck har vi inte kunnat planera. Vi behöver helt enkelt styra upp barngruppen så den blir hanterlig, som det nu är har vi en hög med yra, ystra små höns som springer och tjattrar runt.
Men, det är inte barnens fel, det är givetvis för att vi inte har fått sätta oss ner och styra upp vilken verksamhet vi ska ha. Och tid finns det inte mkt av, tyvärr.
 
Övrigt har jag gått Vaukarundan med Nemi och hjälpt familjen hemma med lite praktiskt.
Imorgon ska jag ha hjärtegrynet igen från 15.00-18.00 så ska pappa å mamma ha tvättstugan =) de behöver få tvätta bort lite, då det snabbt blir mkt av sånt när man har små barn mm.
 
Så idag har jag gått 19 588 steg =D det ni. (kvinnor ska gå ca 10 000 steg/dag) T.om gubben min blev imponerad. Men det blir ändå en hel del på jobbet att gå och sen gå rundan som tar en dryg timme med barnvagn är inte helt fel för hälsan. Var jättetrött i morse, men gjorde ändå mina benlyft och plankan och ett kort yoga program. Det känns bra att det är tillbaka i min rutin igen, lätt då det är sommar att slira på sånt.
 
 
 
 
Idag var det så dags för temperaturen att sjunka till +-O
 
Brrr, snart dags för vinterdäck på cykeln. Köpte även mittemellan säsongs skor idag för jag har kastat min gamla goa kängor, som hälen hade gett upp i.
 
 
Nu sovdagzzzzzzzzz
 
 
  Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

Over and out

Idag söndag och helgen rusade snabbt förbi.
 
Fredag var jag helt slut å sambon var snäll å bjöd ut mig på Verona och jag åt röding planka, mums
Köpte med mig och bjöd pizza åt sonen + fru så de också fick sig en god fredagsrätt.
landade efteråt mätt å belåtna hemma i soffan å fåtölj å filmtajm.
 
Igår var vi till stugan, ringde sonen också för att få hjälp med båten upp på land. Han är stark som en Oxe, min pöjk. Snabbt drog han upp båten så sambon hängde där bak och hann inte med. Såg roligt ut, haha
 
Alla möbler är nu inne och stugan är redo för vintern.
 
 
Stugan
 
 
Middag lördag blev det grillade kycklingklubbor från konsum och stekt potatis med mimosa sallad och tomater. det var mums.
Fick låna söta barnbarnet sen =) Sån tur jag har, få rå om min älsklingstjej.
 
Myskväll i soffan med levande ljus å lite Tv film för egen del, sambon däremot satt och såg Hocky Skeå-Luleå och firade seger båda kvällarna, suck. Vad har hänt med Luleå?
 
Söndag. I dag har vi så tagit tag i ute möblerna hemma i huset, samt blommorna. Min sambo förbjöd mig att spara mina jättefina pelargonier, så jag får ta med dom till Mor. Trist, då jag ville spara dom själv. Men vårt garage är inte så stort, så han ansåg att det inte skulle få plats =(
 
Sonen hjälpte till även idag. sambons nya gräsklippare har funktionen att suga upp löven, så sonen körde skottkärra efter skottkärra med löv till skogen. Nu är vi redo för den kommande vintern.
Kanske tycker ni jag är tidig? men snön kommer om 2-3 veckor... så har det varit de 6 år jag bott här.
 
Bjöd son med familj på tacos idag och vi umgicks några timmar.
 
Barnbarnet är söt som alltid. Hon har blivit tokig i att ha både egna fingrar, händer, mina å mammas händer, snuttefilt och handduk i munnen, å tuggar frenetiskt och hon dreglar nu massor! jag köpte henne en bitring som hon använder flitigt och kan bli riktigt irriterad om hon inte får tag på den. Och idag kom mamma Malin med ytterligare en bitring, en gammeldags rund sort som hon gillade. Och övning ger ju färdighet! Snart får hon nog in det hon vill i munnen.
 
 
Höstfärger
 
Vaukaleden
 
 
hemma
 
 
 
 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

Inte mycket... men lite

Fredag, äntligen.
En tuff vecka, då alla våra barn har varit både trötta och gnälliga. Kanske beror det på det mkt gråa trista vädret med allt regn. Även om vi är ute, så är grått och trist väder en humör sänkning.
 
 
 
Dags att börja plocka in ute möblerna från stugan och hemma, för att förbereda vinterns ankomst. Det känns inte heller jättekul, utan tynger ner humöret.
Sommaren som skulle fylla på livsgnistan och ge energi var alltför torftig och ingen direkt sommar att skryta om.
 
Blir troligen en mkt tung och lååång vinter.
 
Helgen blir iaf att försöka städa ihop utegrejorna, mer orkar vi väl inte.
 
Får träffa lilla Nemi, ljuspunkten i livet just nu =)
 
 
Har jag tur får jag mitt sminkpaket idag =) håller tummarna.
 
 
Önskar er alla en trevlig helg! Får väl tända lite ljus och mysa framför någon bra film i helgen.
 
 
Blir väl lite kattmys också.
 

Tränar plankan, nu 3x 50 sek och benlyft 3x50 sek
 
 
Så även om inte jag blir av med vikt så kanske jag kan tajta till valkarna ngt =)
Något måste ju göras.
 
 
 
 
  Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

Väskor på matte

=) vet ni hur DYRT väskor och smink är? Självklart vet ni säkert detta. Jag hade tänkt hitta mig en ny partyväska, men uch... det är ju svindyrt med väskor, å naturligtvis faller man ju för de som då råkar ha en väl tilltagen prislapp. Suck.
 
Idag var jag tvungen att beställa lite smink, men det är samma där-svindyrt. Hur har dagens unga tjejjer råd att sminka sig varenda dag?
Gjorde en beställning på 5 saker å vips gick det på 700 spänn. skippade att köpa mig en eyeliner, då allt är så väldigt dyrt om man vill köpa lite kvalitet.
 
Systerdotter gav mig tips på torrschampo som apoteket har, ska vara bra för lite volym på håret. Det skulle ju mitt tunna hår kanske må lite bra av? Det har ju lätt att bli väldigt platt =(
 
I Lördags var jag på jobbet och hade kurs.
 
Konceptet Kul matte ute består av flera nyutvecklade metoder för hur man kan arbeta på ett roligt och spännande sätt med matematik med skolgården som arena för lärande

 

Barnen får spännande uppgifter och uppdrag som förbereds inomhus men genomförs utomhus. För att kunna lösa uppdragen måste barnen ha matematiska baskunskaper som är kopplade till kursplaner i matematik (Läroplan för grundskolan, förskoleklassen och fritidshemmet 2011, och Läroplan för förskolan Lpfö 98 reviderad 2010). Det sker genom matteundervisning inomhus. Vilka baskunskaper det är fråga om varierar från uppdrag till uppdrag. I Kul matte ute kopplas på så sätt den vanliga matematikundervisningen inomhus till spännande uppdrag utomhus.

 

 
Många fördelar:
  • Barnen tycker att det är roligt och spännande och det skapar mycket hög motivation hos dem. Forskning visar att barnen lär sig bättre när det tycker att något är spännande, utmanande och roligt.
  • Barnen får arbeta både praktiskt utomhus och mer traditionellt inomhus. Det gynnar speciellt de barn som har svårt för den mer abstrakta matematiken och räknandet i matteböckerna.
  • Barnen dokumenterar arbetet, diskuterar och redovisar hur de tänkt när de löst problemen.
  • Barnen får röra sig mycket. Forskning visar att rörelse och inlärning hör ihop. Barnen lär sig bättre när hela kroppen får vara med.
  • Barnen lär sig tillämpa sina mattekunskaper i för dem nya sammanhang och miljöer (sett ur matematikperspektiv). Det ökar deras engagemang och gör att de får en ökad förmåga att använda sina kunskaper i olika sammanhang.
  • Barnen arbetar i små grupper, diskuterar, löser problem och kommer överens. Förmågan att samarbeta tränas.
  • Barnen får små ledaruppgifter. Det gör att de växer som personer och blir säkrare på sin förmåga att interagera i en grupp.

 

Det var kul och upplyftande. Dock överansträngde jag axeln så idag måndag har jag haft axel samt huvudvärk. Var dock till sjukgymnasten idag och nu känns det ngt bättre iaf.

 

Hade slut medicin, men var på apoteket och hämtade ut idag, så jag får sova inatt. Då orkar jag jobba, men med dålig sömn är det svårt. 

 

Bjuder på en sötnöt bild på lilltrollet som jag älskar så högt. Tänk att en sån liten kan fylla hela ens inre med så mkt kärlek.

Mitt barnbarn Nemi.

 
Hon är starkare i nacken och tycker det är roligare nu när hon orkar titta när hon ligger på mage.
 

 

 

  Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

Höstlöven faller så sakta

Det märks i trädgården att hösten är här.
 
Björklöven har börjat att gulna.
Rönnens bär dignar under sina stora klasar. (Min mor säger att rönnen inte orkar bära börd två ggr, dvs lite snö då) Dimman ligger emellanåt tät, ogenomtränglig.

Idag tittade jag på mina blommor i trädgården, de är just nu innan det tar slut otroligt färgstarka. Mina pelargonier är knallröda.

 

Haren hälsar på och verkar inte rädd för husfolket, trots att vi öppnar dörrar och kikar ut. Skatorna däremot flyger snabbt sin väg vid mänskligt uppdykande.

 
 
 

Hösten är ganska vacker i sin skrud, har nu gått vauka leden med mitt lilla barnbarn Nemi och vi upptäcker lövens färgskiftningar, höstens mustiga känsla mot kinden och Nemis vakna blick på naturen då vi traskar på spångarna. Emellanåt somnar hon, men är lika ofta vaken och nyfiken. Hör sin tokiga farmor sjunga ramsor och nynna på vad som just dyker upp i huvudet.

 

 
 

Höst är väl lite som äppelpaj och äppelmos, varma mackor med kantarellstuvning, safta och sylta. Plommon hade jag i Halland och kunde äta direkt från träden.

Att tända elden till kvällen då vi är i stugan och snart titta på stjärnorna! Sörja alla löften som inte blev hållna, allt som inte blev av. sommaren som mer eller mindre aldrig tog fäste, inga utflykter som var tänkt =(

 

Försöker intala mig själv, att hösten är ganska okej

Ja, nu är den så här.
 
 
Morgonrutinen är en nyttig smoothies, ser ut på detta viset.
 
 
Mumsigt va?!
 
Bara nyttigheter.
½ banan
½ påse babyspenat
1 cm ingefära(rot)
1 dl frysta hallon
1 tsk fin Phyllis frön
Linfrön
1 tsk Mighty green
 
smakar mums iaf =)
 
Gör plankan, ben lyft, yoga och axelträning varje morgon. Kroppen känns trött och stel och vet inte riktigt varför den protesterar. Åldern kanske som hinner ifatt. Fått sova några nätter, men är ändå inte utvilad.
 
 
Bjuder på en bild av mitt lilla troll, Nemi. Vild och Vacker. fått bilden av mamma Malin.
 
 
 
 
 
 
  Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

Känner oss blåst på över 5000 kr

Ja, i fredags ringde jag Com Hem ang tv abbonemanget som min son haft. De fortsatte komma fakturor, trots att jag sagt upp och fått bekräftelse att det var uppsagt.
 
Vet kunderna att man inte blir av med comhem trots att man säger upp avtalet?
Dom har nämligen lagt till en s.k bindningstid, så även om du inte kan se på tv dit du flyttat eller använda tjänsten på något vis, så ska du ändå betala hela bindningstiden ut. Vilket jag inte förstod då avtalet tecknades.

 

Com Hem däremot har rätt att med omedelbar verkan säga upp Avtalet med Kunden.

Com Hem har rätt att ändra Villkoren,Tjänsten eller avgifter. Ändring meddelas kunden senast 1 månad innan ändringen träder i kraft. Com Hem har dock rätt att ändra Villkoren.

För Kund som flyttar till bostad som inte är ansluten till Com Hem gäller betalningsskyldighet för återstående bindnings-/avtalstid

 

 

Bindningstid

Om du tar del av ett erbjudande binds ditt abonnemang över en viss period. Exempel på erbjudanden kan vara rabatterat pris eller lägre kostnad för utrustning. Jag förstod inte då jag läste denna text att bindningstiden är ngt du INTE kan säga upp.

 

Jag trodde då jag fortsatte läsa att; Uppsägningstiden varierar beroende på när avtalet tecknades. Om du tecknade abonnemanget innan 1 maj 2014 gäller tre kalendermånaders uppsägningstid, och om det tecknades eller efter 1 maj 2014 gäller en månads uppsägningstid. 

 

På Com Hems:s sida står det såhär då man "tecknar" ett avtal. Jag tror många blir väldigt LURADE av "bindningstiden" Som man då måste betala i 24 månader, och tror att det är en månads uppsägning!!!

 

Bindningstid

  •       Trodde då att det gick att säga upp?                                   

Månadskostnad

Pris  279 kr/mån        (MÅSTE betala ett år trots uppsägning)

Engångskostnader

Startavgift 399 kr
Frakt 99 kr     0 kr

 

Då jag ringde dem, tyckte de att jag måste förstå att Com Hem är ett vinstdrivande företag, om man bara skulle kunna säga upp sitt abonnemang med bindningstid skulle ju detta kunna utnyttjas! Aha, så om man får jobb på annan ort eller väljer att flytta av ngn anledning då ens bindningstid hos Com Hem inte har gått ut, då får man skylla sig själv. Com Hem Ska ha sina pengar oavsett hur eller om de INTE kan leverera sina kanaler.

 

Ja, så är det nu. Jag har lärt mig ytterligare en läxa att man ska inte göra några avtal utan att läsa det finstilta. Att tro man kunde säga upp sitt avtal med Tv bolag, trodde jag inte i mina vildaste fantasier kunde vara så OMÖJLIGT.

 

Lulebo som äger fastigheten där sonen bott har även ett avtal med Com Hem, så där lurade man nog sig själv också. Vi trodde ju då givetvis att detta var ett bra abonnemang plus att sonen fick 39 kr rabatt per månad. Men det kostade oss desto mer.

 

Com Hem ska jag aldrig mer anlita iaf. Fungerade mkt dåligt då de hade det och enl. mig har de verkligen fått för mkt pengar för ingenting.

24 mån X 240 kr och inget att titta på. Så där brändes 5 760 kr upp som kunnat användas till bättre saker för en barnfamilj.

 

 

Tjingeling


Hösten är här

När man så ställt in sig på att sommaren är borta och över, den lilla som hann visa sig...så tittut, kom den tillbaka idag med värme =)
 
Har gått bararmad idag i bara linne och jeans, trodde jag skulle svettas ihjäl i långbyxor...puh. Missförstå mig rätt, jag njöt av det fiiina vädret.
 
Har varit hos sjukgymnasten också idag, var en kort sväng med Nemi, men hann inte så lång pga tidsbrist.
Nemi har träffat BVC sköterskan idag, då vi var lite orolig för febertopparna hon haft, samt ätit lite dåligt. Men lillpjutten hade gått upp i vikt och det var inget att oroa sig för. skönt
 
Nemi i sin nya mössa som mamma Malin köpte i Luleå. Så söt =)
 
 
 
 
Sonen fick ännu ett besök av arbetsterapin för att finna ngn typ av hjälpmedel. Lite underligt, för det var lixom samma procedur som vid förra besöket. skumt. Att man inte litade på den person som var vid första besöket utan man gör två lika besök för samma sak.
 
Övrigt; Var till Luleå i måndags, min sambo var snäll och körde mig, då min axel värker en hel del. Vi hade ju trott att det inte skulle ta allt för lååång tid, men så fel vi fick.
Dvs jag var på ett vårdmöte med systerdotter. Vet egentligen inte varför de har de här vårmötena, det blir lixom ingenting med dom. Nu deltog överläkaren från avd där hon låg på, Och en från psykiatrin för hon ska få en medicin som de måste dela ut. (medicinen är attraktiv på svarta marknaden) Så denna kommer de att ge henne varje dag. Nu var tanken så att hon skulle åka hem och de skulle knacka på hemma varje fm, och då ge henne denna. Men nu skulle hon ju inte hem.
 
På telefon var soc, hemvården och ngn mer med, även en sköterska på avdelningen var också med. Kirurg och hennes egna reumatolog läkare skulle komma under dagen.
Vet egentligen inte riktigt vad alla de var med för, då det egentligen var psykiatrin, kirurg och hennes reumatolog läkare som borde varit på mötet.
 
L har så dålig cirkulation i sina ben då hon inte kan använda dessa så jag tog upp att man med hjälp av massage kanske... blev då avsnoppad av ö läkaren Å, att sådant hade man inte tid med och hennes bensvullnade var pga medicin! Hm... så tyvärr är inte massagen ngt man ser de fina effekterna av inom landstinget (trist att höra den inställningen, då man idag vet vilka bra resultat man kan uppnå med massage)
 
Så efter möte 1, gick vi ner till resturangen för att äta lunch. Men oj vad TRIST mat de hade där. Så systerdotter åt ensam en hamburger tallrik på ngt ekologiskt egengjorda hamburgare.
 
Hamburgaren var hård, brödet snustorrt och pommesen sisådär. Hon var inte nöjd men jätte hungrig. Jag å sambo tog en fika, då hon åt. Sen rullade vi tillbaka på avdelningen och fick lite tid till samtal oss emellan.
 
Sen kom då kirurgen, som systerdotter inte gillar. Det blev sandlådenivå. Han frågade om Uppsala skrivit att de skulle operera henne där, efter en ganska hårdhänt undersökning av bråcken. -ja, det står där. Systerdotter trodde det stod i papperna från Uppsala men reumatologläkaren hade fått alla papperna dagen  hon anlänt på sjukhuset och Uppsala hade bara sagt det muntligt och det var tyvärr inte kirurgen som sagt detta. Men kirurgen ville läsa det själv i papperna.
 
Det stod då inte där, och då började han anklaga systerdotter om att ljuga och att han var trött på hennes lögner. Men SUCK!! Ska en vuxen man som är kirurg hamna i ngt sådant löjligt med sin patient? Sen dividerades det om systerdotters vikt, så jag var tvungen att avbryta detta. Förklarade att det hade varit bra att ngn tagit på sig detta med att hjälpa till med vikten i våras. Men det höll ju inte speciellt länge, det fungerade inte utanför sjukhuset och hon var så pass dålig att hon hamnade på sjukhuset igen och åter föll mellan stolarna.
 
Så jag tyckte att nu fick de ju ta tag i detta och hjälpa henne ordentligt för att hon ska överleva och klara en operation. Skicka henne till hälsohem  el dyl. Då tyckte han att alla vill väl åka på hälsohem, men systerdotter var inte motiverad... (enl honom då) Jag blev himla irriterad på människan och sa att han missförstår det hon säger, att hon visst vill ta tag i vikten för att få operationen gjord. -fråga henne på rätt sätt, utan att anklaga henne, tyckte jag. Han stod där som en tjurig tonåring och vet inte om han lyssnade eller ej.
 
Jag hänvisade till chefkirurgen som remitterat henne till Uppsala och att de fick finna en fungerande lösning så min systerdotter får sitt liv åter.
 
L var mkt upprörd och jag förstår att det var tufft. Reumatologläkaren stod där och nervöst pillade på sina papper och tyckte det var ju förfärligt att inte FK kan bevilja henne hjälp i hemmet dvs personlig assistent. Dom lever lixom inte i verkliga livet -läkare.
 
Iaf skulle hon få flytta till reumatologen dagen efter och få en ny medicin utprovad.
 
Överläkaren Å kom in efteråt och pratade, och lovade halvt som halvt att prata med reumatologen ang hjälp att få vara kvar på sjukhuset och under ca två månader få rätt kost och hjälp att gå ner i vikt för en operation. Då var hon trevligare än på mötet.
Tarmarna får nämligen inte plats, då L inte har ngn bukvägg längre och det kan orsaka att man inte får igen såret och nya brock som följd eller att hon inte överlever operationen.
 
Klockan blev fem innan vi sa hej då och körde hem mot Arjeplog. Vi stannade i Boden och åt och jag var vrål hungrig. Åt lite väl mkt så jag mådde dåligt resten av kvällen, pust =(
 
Det är många puzzelbitar som ska plats för att livet ska fungera.
 
 
Veckorna rusar fram och vi har en liten hare som bor på vår gård. Ja, jag tror det är en, men vet inte det kan ju vara flera olika. Iaf ser vi en hare varje dag och skatorna är på den och hackar... uch vad trist djuren kan vara. De mobbar honom.
 
 
 Kissen tar det lugnt och sover gott i sin påse
 
 
 
  Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre
 
 

kust shopping

Var till kusten i helgen som var.
Det är tufft att planera ngt dessa resor, för det blir sällan som man tänkt sig pga tidsbristen.
 
Lördagen kom vi oss iväg tidigt. Nemi sov bara ca 30 min på vägen ner, vilket orsakade lite obalans i hennes sov cykel. Tanken var ett första stopp på sjukhuset och hälsa på systerdotter, mehn...hon skulle få permis och ville inte ha besök då. Vi kom fram till Mor istället och hon tyckte Nemi växt otroligt och blivit ännu sötare.
Barnen gick sen en sväng för att träffa två av deras vänner som bor ganska nära Mor, så Nemi fick möta dem.
 
Sen kom syster A-S en sväng, så även hon fick möta Nemi. Jag & son åkte för att handla på ica metropolen =)
Där stötte vi ihop med flera släktingar. Magnus å jag samtalade och tyckte det kunde vara bra om jag, barnen, barbarnet och Mor skulle komma dit så slapp systerdotter som skulle till Magnus slippa komma till Mor, dvs spara hennes krafter något. Magnus trodde inte det skulle bli så sent.
 
Vi åkte så till Mor igen och berättade detta. Vi käkade biffar (mina av hönsfärs) och ugnsbakade grönsaker, sallad. Mkt gott. ca kl. 18.00 hade barnen planerat in besök med Patrik som är sonens barndomsvän och möte med Anna som är Malins "bonus" syster som nu börjat en utbildning till brandtekniker på universitetet. Hon bor vanligtvis i södra Sverige, så nu var det läge att träffas då vi skulle ner till kusten.
 
Allt "mitt" planerande gick i stöpet, för Mor ville inte åka då när Magnus messade, tyckte det blev för sent och hon var trött  Nemi var också supertrött och jag passade henne då "barnen" var med sina besök på uteplatsen, syster kom också så det blev ju kalabalik i planeringen =/
Jag, Mor och syster pratade och spelade lite yatzy, Nemi låg i vagnen bredvid oss och kämpade mot tröttheten och hade svårt att komma till ro.
 
Vi la oss ca 22.00, då alla var supertrötta och lilla Nemi hade kommit till ro. Hon sov i hela 11 timmar.
 
Söndag. Systerdotter som nu var hemma hos sig tog sig en ordentlig sovmorgon. Jag med barnen åkte å handla, allt tar ju lite tid. Pratade med systerdotter, då var hennes Far där och orkade inte med något besök idag. Det var tråkigt, men det kommer väl fler tillfällen. Hade hoppats hon skulle få en liten baby boost, å få lite positiv energi av lilla Nemi. Men det kommer fler tillfällen.
 
Det blev ändå ganska mkt för Nemi att träffa så många under så kort tid. Hon är ju vad Arjeplogs lugna lunk och tre personer... nu blev det mkt för henne att ta in.
 
Shoppingen, blev lite blandat.
 
Till bilen blev det denna spegel, som gör att jag kan se Nemi då hon sitter bakåtvänd och hon kan se mig.
 
 
 Bitringar
 
 
 
Snuttefilt köpte Malin
 
 

Denna verkar hon gilla och kan greppa =)
 
Lite kläder blev det också. En mössa, två par byxor som Malin köpte.
 
 
Vi åkte tillbaka till Mor för att äta och packa om bilen så vi även skulle få plats med matvarorna vi skulle handla.
 
 
Spjälsängen var jättefin som vi åkte och köpte via blocket och fanns i Sunderbyn.
Gav 350 och vi fick med spjälsängsskydd, täcken, påslakan och extra filtar. Bra köp.
Lillan kommer ju sova hos mig en hel del också, då behöver hon en bra säng. liggvagnen är snart urvuxen =)
 
 
Veckorna går otroligt snabbt. På min nya avdelning är det full rulle, så vi hinner knappt med. Fördelen är ju att det är flexibelt och inga direkt lyft, förutom då vi ska få golven skurade 1 gång/v. Då ska vi hålla på med möbler som ska staplas och flyttas. Ganska konstigt att det är vi som måste slita med detta?
 
Men tar vi upp det är väl risken att det blir en viss kategori enbart som får slita. Bäst att inget säga.
Finns annat nytt som inte heller fungerar, men det lämnar jag till de som borde reagera.
 
 
 
Har vi rätt ögon på näsan?
 
 
 
 
 
 
Sen är det ju lika viktigt med delaktighet, engagemang i arbetslagen för kreativitet och god arbetsmiljö, men upplever vår verksamhet mer eller mindre som en berg å dal bana.
 
 
 
 
 
  Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

RSS 2.0