Kattsugen och snuvad

Jag blev lite besviken & lite ledsen.

Jag letar katt och är väldigt sugen på katt hona just nu. Dock är min sambo lite mer försiktig, vilket jag måste ta med i beräkningen.


Jag fann en Balines/ siames systerras (med stamtavla) på blocket och var först att höra av mig. Men som turerna gick blev det endast via mail och sms. (tyvärr) Och jag försökte bolla lite frågor och funderingar med säljaren, men vi i familjen vart ändå säkra väldigt snabbt på att vi ville bli kattens nya hem.


I Annonsen stod inga krav, utan endast att kissen som såldes inte var så jätteförtjust i barn och vi har inga hemmavarande barn, bara barnbarnet som hälsar på =). Dock har vi ju en huskatt som är kelig och social. Min sambos hjärtekatt =) Mango

 
Annonsen:

En vacker fertil choklad vitfläcks-balines född -15.
En extremt mysig dam som gärna pratar, hänger med på vad du gör och sitter i alla främlingars knä. Sover gärna på, under, över och brevid dig så fort hon får chansen.

Hon har vunnit Best in show 2 dagar i rad och är väldigt vacker, så jag hade gärna sett att hon kom till någon utställningsintresserad, men det är inget krav. Hon skulle passa i en familj utan mindre barn.

 

Men efter en dag av total tystnad från säljaren valde denna att sälja till en annan... pga  att denna var uppfödare, så ville säljaren prioritera detta.

 

Så troligen var jag inte tydlig nog i mitt svar om att jag ville köpa katten. Samt att jag inte heller i mail/sms berättade om mina egna planer då detta aldrig kom upp i konversationen.

 

Ok, visst vet jag att man vill vara noga med vem man säljer till, det kommer jag troligen själv att vara den dagen jag får kattungar (om det blir några) Jag ska söka stamnamn och ha en liten hemuppfödning av två olika raser. Båda raserna står mig varmt om hjärtat.

 

En Sibirisk Neva, maskerad och långhårig med blå ögon. Förhoppningsvis blir det av i slutet av jan-februari enl beräkningar.

 
 
Balines, /systerras till siames, en maskerad långhårig med blå ögon (det blå syns dåligt på bilden)
 
 

Katten jag fann på blocket gjorde mig överrumplad och jag kände direkt att det var en hona för mig. Så visst, jag känner mig snuvad på köpet. Jag fick ingen kontakt med säljaren via telefon, så ev missförstånd/tolkningar kunde jag inte förklara.

Ja, jag är lite deppig och känner lite sorg över att det inte blev som vi ville.. Hela familjen såg fram emot denna vackra Balines hona. Åkte ju ner till kusten med son och familj torsdag-fredag och hade gärna köpt och hämtat katten då.

Men tydligen var det inte min tur just nu med henne, som jag fortfarande känner värme i mitt hjärta för.

Jag får visst lära mig hela tiden, man vet aldrig hur det går eller om man får det man vill ha.

 

Over and out!
 

 

 

 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0