Vänder nytt blad

Veckorna springer iväg, har egentligen inte så mkt tid till någonting just nu.
Hösten är snart i slut tampen och dags för varmare kläder. I morse låg tempen på +2 grader, brrr.
Men det utlovade regnet verkar iaf bli en fel beräkning, för höstsolen lyser utanför mitt fönster.
 
Att jag passa på och skriva några rader just nu är för att jag börjar jobba först kl.09.00 då jag stänger på jobbet idag. Att stänga är inte speciellt jobbigt, men lite trist. Det är som att helgen blir så väldigt kort =( då jag slutar 18.30
Men, men... så e det.
 
Veckan har varit fullt pådrag. Barnen hade föräldramöte på förskolan så jag skötte trollungen. =) På onsdag hade jag min yogakurs och det både känns otroligt roligt och är så kul att vi är så pass många.
Torsdag hade jag trollungedag, så Malin kom med henne strax innan 10.00 och så försökte vi kika lite på det där med facebook sida för mitt yogande, dvs som ett företag. nu har jag inte företag, då efterfrågan är för liten, men hoppas givetvis att den goa vågen ska fortsätta och att fler blir nyfikna och de som yogar nu vill fortsätta såklart.
 
Så ett nytt blad ska skrivas in i mina erfarenheter; Facebook. Men ärligt, jag fattar inte så mkt på den där facebook sidan, det är rörigt och krångligt och svårt att få till det som jag skulle önska. Men, men...får väl kolla vidare så kanske jag lär mig. Min facebook sida kommer inte vara en vanlig hejsan svejsan sidan med personliga inlägg, utan kommer bara handla om yoga, hälsa och katter. Katter kanske ni ställer er frågande till, jo...
 
Kattmamman är äntligen dräktig och vi hoppas på att kattungar kommer i November. =D
Då kommer jag att ta en liten fröken och välja ett stamnamn så jag kan registrera i Sverak kattförbund. Dvs; Min plan är ju att få fördjupa mig inom kattavel och skaffa en fröken så jag så småningom, då kunskap och mognad är redo.
 

Sen cyklade Malin iväg för att klippa sig, och OJ vad FIN hon blev. Hon passar super bra i den frisyren, vart jätte, jättefin må jag säga. En ny tjej =D
 
Jag har ju själv långt hår, men jag är inte där än att jag vill klippa av det. Enl. yogisk tradition ska man inte klippa av sitt hår, eller raka sig under armar (mm)
Det hår man har på kroppen ska vara där för att skydda oss. =)
Ja, men under armarna klarar jag faktiskt inte av att låta bli att raka mig, så man får ta till sig det man känner är rätt för en själv.
 
Vi, jag och Nemi var och fotade henne igår på lilab. Inför förskole starten, Hon var super duktig. Så fin så.
 
 
Bjuder er på lite bilder innan jag strax susar iväg till jobbet.
 
 
En solig dag i stallet
 
 
 

Nemi gillar hästar =)
 
 
Haren trivs under vår hammock
 
 
 
Nemi tidig höst, bär gärna på Mangos mat =)
 
 
 
 
 
Over and out!
 

 

 

 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0