Vad är din verklighet?

Du behöver inte bli religös
men definitivt behöver du bli spirituell
för din skull, finn din själ
ta reda på vart du kommer ifrån
vad gör du här, vert e du på väg
titta på din livskarta

Var och en av oss har tre sinnen *negativa sinnet * positiva sinnet och * neutrala sinnet
Varje sinne har 81 chackra som samstämmigt processar våra tillkortakommande, rädslor och projektioner. Frågan är inte vilken religion du tillhör.
 
Frågan är om du har en aning om vad din verklighet är. Är du verkligen medveten om vem som skapade dig? Du är en varelse och du måste vara en konsekvent person.
 
Mestadels är du rädd att vara spirituell, för i det ögonblick du blir spirituell trasslar du till det i religionen. Det finns 3 biljoner människor som tror på bibeln, väldigt få av dom tror på budorden och lever efter dom. I bibeln finns tio budord. Dom är budord, inte en frågeställning, inte ett frågeformulär, dom väntar inte på ditt svar.
 
Dom säger gör si, gör så... Läs dom ibland, fundera över hur mycket du lever efter dom? Du behöver inte bli religös men du behöver definitivt bli spirituell, så för Guds skull hitta din själ. Dags att ta reda på vart du kommer ifrån, vad du gör här och vart är du på väg.
 
Lever du i ett materiellt låtsas jag där det yttre styr vem du är och vill vara? Se över din livskarta, för vårt uppdrag är enkelt. Året av Aqvarius är nära -den kan inte undvikas. Det finns människor som vill tro och uppleva det spirituella, som behöver en helande hand, behöver åtagande, starka karaktärer och ett stort hjärta.
 
De behöver en person som är lika stor som oändligheten, högt bakom skyn och djupt bakom jordens centrum -som är allting. Du vill vara det/den du vill, INTE det du inte vill! Det finns två saker av allting.
En du gillar och en du ogillar. Vad väljer du?
 

Text av Y.Bahjan


 
 
 
Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3
Trackback
RSS 2.0