Julshopping

Nu är jag klar med julklappsinköpen, tror jag =) eller... jag ska skicka efter en julklapp till kissarna, men förutom detta är det klart till son (& hans kissar), sambo, mor och svärfar. Tror inte det var till fler jag skulle handla? Hade ju så GÄRNA velat ha sonen  (och nya flickvännen) hos mig, men...kanske kan det bli ett vår projekt, vem vet??
Igår var jag till Piteå (24 mil enkel väg) Snön föll från himlen hela vägen, ganska jobbigt att köra. Vi åkte iaf vid 07.00 på morron Gäsp, mörkt fram till 09.00 & var framme 10.00 i Piteå. Där lämnade svärfar av mig och han åkte vidare till sjukhuset för pacemaker koll. Själv gick jag upp på stan. Och hade riktigt fint flyt på inköpen. Var till en av min & sonens favoritaffärer å där hittade jag till min sambo & svärfar. Men guuud vad varm, jag hade inte jättemkt kläder, men höll på att rinna bort. Har ju varit över minus 20 länge hemma och idag -4, bliiiida. Kroppen hade inte hunnit ställa om sig. Svärfar återvände och jag var i stort sett klar med julklapparna. Vi gick till ett ställe i närheten & käkade lunch, ett rätt ok ställe. Åt en räksoppa med gott bröd till. Sen iväg till Willys för inköp av maten, det tog en dryg timme, en kort sväng in i en annan butik där sonen skulle få en klapp av min Mor som jag lovat köpa. Sen hemmåt i snöyran. Kom hem runt 17.00 vilket var himla bra macherat för att vara julshopping. 10-14 julshopping,  matinköp Samt Lunch, inte illa va? Kom hem 10 min innan gubben =) Å chanti hade varit ensam heeeela dagen, stackars liten. Men tror att hon sovit mesta delen av tiden. Hon har inte riktigt återhämtat sig ännu efter operationen. Jag hoppas verkligen att hon blir sitt busiga lilla jag igen då det läkt klart.
Är ARG på FK oxå, inte för egen del men för systerdotters skull. Som kämpar oavbrutet med motgångarna. Sjukdommar, benbrott, andningssvårigheter & you name it! Då drar dom in hennes 25% :iga sjukersättning för att hon väljer att lägga schema så hon efter passen hinner vila upp sig. Vilket fucking system dom har på FK, Dubbel suck!! Antar att det oxå har med att "dagens regering" är det blått, då är det sämre för dom som inte orkar, kan eller är kapabla att jobba 100% BLIR så arg för hennes skull. Om jag visste att hon inte ides el ngt liknande, men då hon har det så jobbigt som hon har det är det ett väldigt dåligt system hos FK. skit oxå. Jag hoppas hon inte ta livet av sig bara för att hon ska kämpa och orka nu när hon går upp till 100% men, summan av allt blir väl att hon kör slut på sig och istället blir långtidssjuk, då blir väl FK nöjda, då folk går på knäna...men hon är väl inte sjuk då heller... Blä. Nä, nu ut å skotta SNÖ, oxå skit. För det är mkt SNÖ.
Och en annan sak, J..a vad det är DYRT att skicka ngt med posten, inte undra på att det läggs ner mer och mer. Man blir ju ruinerad. Skit dåligt!

Ljus, värme, Kram & Hej!


Brr, utanför fönstret idag


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack moster för din omtanke! Lagt heltidsschemat nu och det ser inte roligt ut :( Var också och postade paket igår och håller med! Sviiiindyyyyrt! Tusen tack för det fina julkortet! Och du har varit väldigt huslig!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

2010-12-18 @ 16:54:57
Postat av: Eva

Jadu vännen, tycker FK systemet är fuckt up! Otroligt vilken makt dom har, att strunta i läkarintyg mm, och din sjukdomshistoria? Att det får gå till så? Vad är det då för vits med intyg och liknande då FK kan göra som dom vill. Igår skickade jag ett lite större brev till min Mor, fy fan...50 spänn!! På posten...nä, en uppdatering av folks åsikter då det gäller priser vore på sin plats!! Sköt om dig gumman...

2010-12-19 @ 10:28:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0