en kall februari

Hej!
Idag har jag varit å pratat praktikplats på ett ålderdomshem. Förståndaren ville ha referenser så jag gav henne namnen på de två sista arbetsgivarna jag haft.
Hon återkom efter någon timme då jag gått därifrån och meddelade att dom väldigt gärna ville ha mig som praktikant, och jag hade fått så bra referensord.
 
Kul, då e det bara att kavla upp ärmarna å se vad detta kan innebära. Jag har kanske inte de största förhoppningarna på detta jobb, men jag tycker om att hjälpa andra så det kan ju inte vara så svårt. Kanske tungt, men jag ska få starta på 50% så dagarna blir mellan 08.00-12.00 vilket e bra tider. Då får jag iof stiga upp 06.30 så jag hinner med min yoga en timme innan arbetet.
 
Min syster har skickat mig skor, vilket är välbehövligt =) ska hämta ut dom på Ica idag. Tina ska ha sin pojkvän sovandes hos sig inatt, men jag förstår inte att hon inte städar i sitt rum?? Men jag överlåter den delen till hennes pappa =) att påpeka att städning gärna får förekomma i rummet.
 

Undrar om tonåringar vet om hur mkt äckliga djur som det blir av smuts å damm? Som det blir när man inte städar, plockar upp smutstvätt eller bäddar rent i sängen? uch... ja, jag vet iaf, dels för att min käre son alltid varit en slarver, å jag skött även hans städning.
 
Det jag nog inte förstår e hur man "trivs" då det e jättestökigt å smutsigt? Är människan orenliga varelser eller... Det är ju inte enbart unga som e dåliga på att städa, det såg man ju då programmet rent hus gick på tv. Uch fy å blä.
Nä, nu ska jag ta tag i salladen som jag ska göra =) Råkostsallad som passar till alla goda maträtter.
Trevlig helg till er läsare.
 
 


 
 
 
 
 
Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3
Trackback
RSS 2.0