irriterande

Vaknade av väckarklockan (mobilen) vid 05.30 men kände mig extremt trött. Jag vaknade nämligen redan 03.11 inatt av mensvärken, som är bland det värsta jag haft. Humöret ligger på minus. Iaf låg jag å snurrade efter tre, hit å dit å kunde inte somna om, förrän lagomt då väcksignalen löd å jag precis slumrat till.

 

Så idag, ingen yoga =( Jag ska hur som helst påbörja ett nytt 40 dagars pass, å hittade inte passet i min pärm igår. Men ska leta upp det idag, eller skriva ett tillfälligt så jag kommer igång. Jag skjutsade gubben på jobbet så jag får ha bil idag, då jag känner mig osövd.

Jag hade fått ett mail av Eniros köp & sälj avdelning att min annons för yoga inte skulle publiceras där, pga det var "affärsmässigt" ?? Hm, alla som tittar in på Eniros köp & sälj, under kategorin utbildning, ser att alla som annonserar där erbjuder en tjänst, utbildning å de flesta tar betalt. Vilket jag antar är vitsen med sidan?? Men inte min annons?? Helt FUCKT UP!

Jag gillar inte när en del får men dom gallrar ut andra? Väldigt konstig säljsida det där. Sen hade jag en dispyt med gubben igår, å det känns oxå trist. Vi kan inte prata med varandra. Min mor fyller år påsk, å jag vet att gubben inte vill åka ngn stans vid påsk. Inte jag heller för den delen, tycker det är mysigt att vara tillsammans å åka skoter, göra utflykter och äta god mat, å gubben vill dricka några öl.

Men ibland är det svårt att formulera vad jag vill. Hans son skulle ju ev. komma upp å köra skoter nu i helgen, å då vill jag gärna vara med på det oxå då gubben e lite svår att få med sig ut å köra.

Så jag försökte, även om det inte gick så bra att få gubben att förstå att om jag är hemma påsk, tillsammans med honom om vi då kunde åka ut på utflykter trots att det bara är han å jag, eller om jag skulle välja att stanna hemma i helgen för att vi åker ut "med" hans son?

Å sen åka en sväng till mor under påsk, om han ändå bara ville stanna i stugan å dyl? Men, då blir han tjurig å tycker att jag inte ska lägga ngt på honom å att jag får bestämma det själv. Eftersom det involverar honom, trodde jag han ville veta hur jag resonerade å tänkte? Så, visst då bidde det ju fel iaf.

Trodde ett tag att det skulle väl inte vara så svårt att tillsammans bestämma detta, men det var det. Så hela kvällen var vi för oss själva. Jag tittade på vädret å såg att det ändå skulle bli dåligt fram mot helgen, så då bestämde jag mig för att jag åker nu till helgen å grattar mor.

Då får han göra som han vill, om han vill följa med eller stanna hemma. Men det blir en lugn helg och bara lite helgmys med mor. Jag hoppas paketet jag skickat efter hinner komma, som hon egentligen skulle fått i julklapp.

Till present valde jag tillsammans med systrarna att vi skulle bjuda henne på middag i början av maj. Mitt roligare förslag var att vi skulle tatt med mor till Piteå Havsbad, sovit över, sett en show, dansat å ätit buffé och kanske var å en gjort ngt på SPA. Skulle kosta 695:- per person, (utan SPA) vilket jag inte tyckte var så farligt men systrarna fick ju dåndimpen, Några såna utsvävningar var det inte tal om.

Min "plan" löd så att vi skulle lägga undan 200:- var till Mor i present å sen åka vid nästa lön, då betalar vi var å en för sitt å Mors var undanlagt å klart. Vi systrar har jättelänge pratat om att åka ut å resa med Mor, men det blir aldrig av, så jag tyckte en minisemester hade varit kanon...Näpp, nej, njet  inte det. Blir lite nedslagen över att det aldrig går att göra ngt extra tillsammans =( men då får jag väl göra det med andra som är mer på hugget. Så nu till jobbet.


Ha en solig dag, det är det här.


Piteå... snyft

 

 

 

Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3
Trackback
RSS 2.0