livet i ett ögonblick

Oj vad tiden springer iväg. Fredag var jag sista dagen på jobbet, där jag inför den "nya" chefen, eller chefs bisittare drog mitt förslag om massage på jobbet.
 
Hon var positiv och bad mig komma in med ett förslag, så vi hade ngt att gå på. Fredag och helg, jag ska till min mor, men gubbens mor åkte in på sunderby sjukhus igår, och har en fläck på lungan, svårt med andningen. Så vi ska fortsätta sköta Sally, deras hund.
 
Så när vi väl beslutat hur vi skulle göra med helgen, blev det att Sally följde med mig till min mor, å gubben e hemma med kissarna.
Så jag fick ta svärfars bil å hund å så bar det iväg. Kom till Boden, (mellan Boden å Arjeplog är det ca 23 mil) pratade jag med gubben att svärfar behövde kläder, då dom åkt hemifrån utan att packa, så in i Boden handlade lite å sen till sunderby sjukhus å lämna av det (6 mil extra) sen fortsatte jag till mor (4 mil från Boden) var framme vid 17.30 å trött.
 
Sally glad att vi äntligen var framme. Så vi såg Lets Dance å blev glada att Mattias vann. La oss efter det. Steg upp 06.30 klädde mig å stack ut med Sally på en sparktur på lördagsmorgonen.
 
Sen satt jag mig med en kopp te å med tidningen å så slog jag upp en sida med en IKEA annons, =) ja, Ikea det var lääänge sedan, min mor hakade på att jo, det var det. -Ska vi åka, frågade jag då jag såg hennes drömska blick. -Ja, kan vi det? -självklart sa jag å vi gjorde oss iordning.
 
Så 13 mil enkel väg, mer bilkörning idag =) men vad gör det då man suttit i Arjeplog å inte varit någonstans på lääänge. Vi kom fram å det blev skopunkten som första stopp. Jag köpte stövlar å tennisskor med liten klack =) å mor kängor, jättesnygga.
 
Man får ju 3 par skor för priset av 2 så det blev billigt. sen in på ikea, där det blev lite smått å gott men inga stora inköp. sen å handla på ICA maxi utanför ikea huset, sen hemåt igen, var tillbaka i gunnarsbyn vid 17.30. Vi åt fisksoppa utifrån mitt goda recept å sen tv. Vi var rätt spak. Tittade på körslaget, det gillar min mor. La oss vid 22.00 efter en yatzy, som mor vann med hela 3 poång, hmmm.
 
Söndagmorgon å vi steg upp till ett mkt snöigt gunnarsbyn. Jag tog ut Sally å sparkade, sen tog jag tag i snöskottningen, hämtade ved å fyllde på alla backar hon har på trappen. Gubben ringde vid 09.45 å då trodde jag klockan var 08.45... men sommartiden har ju trätt i kraft under natten så vips försvann en timme.
 
Så från att ha gott om tid blev det lite stressigt. Skulle hämta svärfar vid 13.00. så in i duschen, packa, rasta hunden, käka lunch å iväg ut på vägen igen. Till sunderby sjukhus å sen mot Arjeplog.
Vi kom hem vid 17.00 å jag gjorde mat till oss tre. Svärfar å sally for hem. Svärmor riktigt dålig så ev. skulle vi till Luleå igen på tisdag. Måndag Arbetsförmedlingen, å berätta vad som skett på fredag å förslaget. men sen fick vi åka till Luleå redan måndag då svärmor e riktigt dålig. Vi kom till Luleå 16.55 och hann få oss ett hotellrum på sjukhuset.
 
Ett mkt litet rum, som dom kallade dubbelrum, utan dubbelsäng men med bäddsoffa!! Så nu är vi i Luleå och på sjukhuset mest hela tiden. Tisdagnatt fick vi sova hos min systerdotter som var JÄTTEgullig å lånade ut sin lägenhet åt oss.
 
Tack, det var behövligt. Idag onsdag är det åter tillbaka till sjukhuset å hoppas på ett hotellrum inatt. Ikväll ska jag träffa mina vänner i stan, vilket kan kännas bra då det är jobbigt runtikring oss. Gubben mår inget vidare å jag försöker finnas där för honom.
 
Han har lovat sluta röka?! Vi får se hur det går, då det kanske är svårt just nu när hans mamma är så sjuk, att göra en beteendeförändring. 
 
 
Carpe diem (Glöm inte att ta vara på dagen, du vet aldrig vad som sker imorgon)
 
 
 
 
 
Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3
Trackback
RSS 2.0