solig torsdag =)

hej hopp!
4 dagar har jag nu averkat på praktiken. Det känns bra även om jag tvivlar på att jag orkar jobba 100% på samma avdelning, det är tungt. Idag var AF in på jobbet å vi hade ett möte. beslutade att jobba 4-veckor å sen göra en utvärdering hur det känns.

 

Gubben slutade tidigt idag å är nu ute å brottas med snömassorna som han skottat ner från lilla taket mellan huset å garaget. Han har tur å är ledig imorrn, men numera jobbar jag ju =(


Igår meddelade jag kursledaren som höll i den Ayurvedisk Yoga Massagen att jag, trots hennes bra erbjudande inte kan delta i kursen. Känns trist men tappade all glädje för allt, när det blev som det blev då jag å gubben hamnade i dispyt och tycker totalt olika i ärendet. Men ingen idé å gå å gräva ner sig för det längre.

 

Jag kör väl på hans linje och får se vad som sker i livet. Antingen tar jag det senare, eller så sker ngt positivt som gör att det kommer ngt annat jag kan behöva. Visst sitter det en liten tagg i hjärtat, men, men.

Jag kompromissar vidare å ser väl om ngt sker. Igår sa han att visst kan du gå kursen om du jättegärna vill, men... hmm först ge sen ta tillbaka med nytt argument, suck. Så, jag beslutade att det inte var roligt längre pga allt tjafs.

 

Vi ser på det hela med väldigt olika ögon, och vi kan inte kommunicera om det. Iaf inte nu. i helgen ska vi ev. åka till stugan, får se om vi sover över. Beror ju på hur det känns. Solen skiner iaf utanför fönstret idag och -10 är ett kanonväder.


 

 

 

Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3
Trackback
RSS 2.0