torsdags sol

Hallooo! Idag torsdag började dagen med att jag steg upp 05.35 För att jag har insett att jag inte hinner yoga, äta, fixa hår å lite smink när jag ska promenera till jobbet. Så, då får jag asa mig upp tidigare än 06.00 och mycket riktigt, idag hann jag till jobbet i tid för att duscha där å slänga på mig arbetskläderna å ut till de gamla 08.00
I morse snöade det igen, dubbel suck. Så jag fick plumsa mig fram på gångbanorna =( Men jag slutar ju 12.00 på dagarna å idag sken solen då jag gick hem, mysigt.
 
Kom hem å var tvungen att skotta gården  -igen, då det kommit ny snö å plogbilen återigen tryckt en fin bred snökant vid infarten. Så in å slängde av mig väskan, bytte vantar å jacka å ut å skotta. Gubben ringde när jag skottat klart å kollade läget här hemma.
 
Sa att jag å snön nu deklarerat krig med varandra, tyvärr struntar snömassorna i att jag är spyläss å skotta, så jag förlorar detta krig.
Ja, sen hann jag egentligen bara fundera på om jag skulle slänga mig på sängen å vila en stund, så ringde det på dörren å gubbens föräldrar kom på besök, andra dagen i rad... så på med kaffehurran å fram med lite småkakor, dock samma sort som igår =) inget nytt har hunnits införskaffats i skafferiet.
 
Jag hade hämtat posten då jag skottade men glömt den på trappräcket, så hans pappa tog in den, eh-tack. I kväll har jag yoga pass, känner mig aningen sliten, så kanske jag ska prova slänga mig på soffan en stund iaf?
 
Jobbet idag var lite komiskt, som praktikant ska jag ju enbart gå bredvid, men det var jag som fick handleda dom anställda. Ja, det var 4 anställda på avdelningen å ingen av dom hade varit där på länge.
 
Kvinnan jag skulle gå bredvid, såg jag knappt till, utan jag fick hoppa in där det behövdes. I morgon kommer gubbens son tillbaka från skeå, vill köra mer skoter.
 
Så har vi marknad som startar imorgon, men vet inte riktigt varför alla pratar om den, för ngt märkvärdigt brukar det inte direkt vara. nä, nu blir det nog soffan.

 
 
Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3
Trackback
RSS 2.0