trött idag

Idag e det tisdag, hm. Ja, jag brukar ha en tendens att vara tisdagstrött å inte måndagstrött =) jag steg upp 06.00 å gav kissarna mat, gick till mitt "yoga rum" å tände ljus och satte mig på mattan å gjorde min yoga.
 
Var klar 07.15 å det blev det stressigt. In i duschen å sen slänga i mig fil å flingor, göra en macka till jobbet å sen iväg. halvvägs kom jag på att jag återigen glömt skåpnyckeln till jobbet. dubbel suck, tänkte vända men nä, var redan sen.
 
Så jobbade jag till 12.00 sen hem. Ringde å pratade med syster en stund i telefon. Hon å sambon hennes har skaffat sin tredje hund, en terrier för att jaga med. Sen kom Tina hem å jag gjorde lunch, pasta å köttbullar (köpes). Kl 15.00 ska jag å besikta skrotbilen min =) nä, inte skrot än. pärlan går i vått å torrt, kallt som varmt.
 
Lite småfix e väl vad som skulle behövas å jag får antagligen bannor för vindrutetorkarna, suck. Dom torkar lite som dom vill, ibland bara den ena =) å nu är bladen även väldigt nötta. Den bilen är ju gammal å trött, lixom jag idag.
 
Har ont i mina knän och i min rygg, kanske har det med jobbet att göra, då går det nog inte att jobba där? Om det redan ger mig värk i kroppen. Till helgen är det marknad i Arjeplog, inte för att det e speciellt intressant...men det händer ngt. slut å hej, ljus å värme!
 
 
 
 
 
Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3
 
Trackback
RSS 2.0