utbildning-nix

Var och surfade på nätet igår kväll, är jättesugen på att gå utbildning. (har ju varit stiltje så länge då man går hemma) Snubblade in på en sida där man lärde ut Traditional Ayurvedic Yoga Massage.

 

Jag älskar yoga och håller på med massage, även om jag legat lågt med massage här i Arjeplog.

Jag behöver en bra lokal, så människorna här hittar igen mig. Funderar lite på att kolla med min nya arbetsplats, om det finns ngt ledigt utrymme för att ge massage åt mina kollegor, kanske tjäna en extra slant? Iaf så var jag sugen på en utbildning som berörde mina två största intressen, och som jag även har nytta av om jag kommer igång med ngt eget.

 

Och till min stora glädje fanns det en utbildning i Öjebyn. Otroligt. Först hittade jag bara utbildningar i södra Sverige och blev nedslagen, men som sagt… ibland känns det som att det just var meningen för mig, att det fanns så nära som i Öjebyn.

 

Glad som en lärka meddelade jag detta då min andra hälft kommit hem, och ville ha hans godkännande och synpunkt i ärendet. Men, livet ska inte vara lätt. Han tyckte att jag kunde vänta ett år el så med att gå utbildning, eftersom jag i nuläget ändå inte har ngn lokal eller ngt kundunderlag.

Samt att jag utför ju så lite massage i nuläget, så gå utbildning var väl lite för dyrt. Jahapp, där rök den glädjen. Visst förstår jag att det inte alltid bara är att hoppa på ngt man brinner för.

 

Han vill köpa en pick up i nuläget och tänkt göra så ett tag (å som han kommer ha stor användning av) å jag har ju ingen användning av ayurvedic Yoga Massage utbildning i nuläget.

Samt att en altan till stugan ska byggas i sommar, vilket också kostar en hel del. Japp, då e det bara att luta sig bak å vänta tills alla andra projekt är i hamn. Men vem har brått?

Att gå en massage utbildning gagnar ju ingen i nuläget. Så ja, jag känner mig ledsen och upprörd, men visst går det över. Kan väl bara känna att fördelningen är skev.

Men det är bara från mitt håll sett, vi är inte överens om det. Naturligtvis får jag sitta på nya altan å visst får jag säkert åka i hans pick up. Så det borde ju räcka för att göra mig glad. Han har ju ingen glädje alls av min massage, han vill inte så gärna ha ngn.


Iaf, för att byta ämne så var jag på min praktikplats idag, gick riktigt bra och hon jag fick som handledare för idag var duktig och hjälpte mig in i rutiner. Imorgon ska jag gå bredvid en annan person som jag faktiskt glömt vad hon hette. Det löser sig väl imorgon.


Yogan imorse gick bra, så jag hoppas det ska gå bra att yoga innan arbetet i fortsättningen också. Dom var faktiskt lite nyfiken på yoga, så har jag flax kanske jag kan starta en studiecirkel med yoga på jobbet, hade varit väldigt bra.

 

Ljus å värme, kram

En bild från kursen:

 

 

Trackback
RSS 2.0