vårväder -2

Iförrgår kom gubbens son på besök. Han fyllde år igår Lördag. vädret var kanon så vi åkte ut å körde skoter mellan 11.30-14.30 och det var ett underbart väder. sonen hans kom sent i fredags, så gubben å son satt uppe till 04.00 med lite öl å en wichky å tjatade.
 
Dom var båda rätt trötta å mosiga igår morse. Tina åkte iväg till Galtis för att åka bräda, fick pengar med sig för att äta däruppe.
 
Själva klädde vi oss efter att jag gjort yoga å meditation, kokade gubben kaffe å vi pep iväg i det fina vädret. Vi åkte upp till akkelis, där finns en raststuga. Sen fortsatte vi hem igen, stannade några ggr för att njuta sol å för deras rökpaus.
På e.m duschade jag å vi bestämde oss för hämtmat.
Tyvärr fick vi inte hämta mat på nya Harrys, så det blev pizza på matstället för alla utom jag. Jag valde att göra kyckling här hemma åt mig, var inte sugen på en mjölig pizza.
 
Tror att alla blev mer avundsjuk på min mat än jag blev på deras pizzor =) Vi hann ju med å fika marängswich oxå, å gubbens föräldrar kom förbi å fikade.
 
På kvällen hade jag magont å kände mig lite vissen, men grabbarna (far å son) satt uppe å firade sonen till 03.00 på natten. Så ännu en tung dag framför dom, efter nattsudd å lite för mkt dryck.
 
Får väl hoppas dom orkar åka ut med skoter även idag, då vi har ganska fint väder, dock snöar det lite. Nu e det dags för mig att yoga.

sol å värme
 
 
Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3
Trackback
RSS 2.0