B-veckan...

Dvs. Begravningsveckan har startat, på fredag äger själva begravningen rum i kapellet här i Arjeplog. På många sätt har min svärmors bortgång påverkat mig genom min nuvarande familj. Massor av saker kommer upp och känsligheten går att ta på.
 
Gubben är helt slut av att vara i sitt huvud med alla sina tankar och demoner, vilket givetvis påverkar mig som står brevid honom. Det är både på gott och ont att allt möjligt kommer upp, det goda är väl att man får ur sig instängda känslor, öppnar upp nya dörrar och kanske förändrar ett å annat tankesätt.
 
Det onda är att det gör ont att förändras, och det är inte så lätt att hantera allt som dyker upp, man är lite egocentrisk och har svårt att få en större bild utan man är som ett sårat barn. Saker sägs som kanske inte borde sägas, man kanske gör ngt som inte är så bra, eller flyr för man blir skadad i själen. Hur som helst så påverkas vi allihopa mer eller mindre. Även barnen är med i processen, blir påverkade och agerar utifrån deras värld.
 

Förutom sorg och saknad så har ju även gubben fyllt år, vilket skedde igår söndag. Jag gjorde smörgåstårta å den vart himlans god, om jag får skryta själv.
 
Alla; Gubben, svärfar, Tina & pojkvän samt pontus verkade alla uppskatta den oxå. Jag gav gubben en FM transmitter (för att ha i bilen eller vart han vill) tror faktiskt att han uppskattade den =)) Nu är det ny vecka, även om den är tung så blir det nog bättre och lugnare då den passerat. Och vi fått ta farväl av svärmor, gubbens mor.

 
 
Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3
Trackback
RSS 2.0