Hipp,hipp idag

För min son på hans FÖDELSEDAG. Min son blir 24 idag den 12 november...huuu, när jag var 24 blev jag med barn =) med min son...hihi. Jag har skickat honom en dammsugare som present, även mor-mor var med där på den. Han flyttade till ny lägenhet i maj-10 och har enbart kunnat låna dammsugare av sin granne då och då, så nu var det dags att köpa honom hans 3:e dammsugare!! Ja, ni läste rätt. Jag vet, jag har nämligen köpt dom alla =)
Så, tredje gången gillt nu då...eller är det något annat det gäller för?? Hmm... idag fick han även lite fickpengar av mig å genast sprang han och Kompisen maggan å åt pizza, dagen till ära. Jag skickade honom även ett fint kort, lämnar givetvis en bild även här på kortets första sida av sonen =) Jag önskar så att jag fick vara där och gratta honom. Känns tungt att vara mamma så långt bort, snyft. Ikväll skulle han å kompisarna ändå åka till Borås för att ha lite kul. Det känns ju bra att han har fullt upp.
Idag var jag till AF och lämnade över till dom att försöka få några svar av Hotellet, som inte vill ge mig ngt svar.
Fick mattorka idag, så det blev hämtmat. Tyvärr mår inte magen min så bra av detta, så nu har jag mått kyvens hela kvällen istället. Tacka vet jag hemlagat.

För er som grattar honom & även läser här så har han inget internet, dvs kan inte läsa mail, facebook mm. Men messa honom gärna!

Tjo & Tjim, Kram och Hej!

Mixad bild på älsklingsonen min.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0