fy, för detta

Nu är valet över, tråkigt med dess utgång. Hoppades innerligt att vi skulle få byta regering. Men, man kan bara lämna sin röst och hoppas. SD har kommit in i riksdagen, hur ska det gå? Blir dom utmobbade, eller kommer dom att få vara med och påverka ngt, så vad kommer att ske? Jag hade hoppats på en kvinnlig statsminister, även om Mona gjort sina tabbar längst vägen, så fanns hoppet på en röd regering. Dom blå fortsätter, suck och åter suck. Ja, politik är politik, hoppas de blå iaf förstått att många hamnat mellan stolarna då det gäller utförsäkringen. Jobben, ja...vi får se om det blir någon ändring, om dom yngre någonsin får plats och tar sig in på arbetsmarknaden och de äldre kan lämna innan dom ramlar ihop och dör av trötthet när de måste jobba till 67 års ålder. tragiskt. Ja, nu är det bara att gå vidare. Hoppas att jag själv får jobbet jag sökt och att livet inte blir tyngre bara för detta.
Chanti är min källa till glädje, en helt underbar liten busboll i vitt. Energin sprutar och hon är enormt nyfiken. Igår kväll då lagt oss, fick hon ett "spel" hon hoppade omkring som om vi hade djur i sängen. Som om hon jagade, osynliga möss. hon skuttade, smet in under täcket mitt och var som galen, rev och klöste (dock inte så det gjorde ont) men som om hon såg ngt. Sen upp å la sig 2 sek vid mitt huvud, & återigen trodde jag hade ngt i huvudet så hon låg på sidan och började bita mig i skallen mm. Så då fick jag lugna ner henne. Efter "anfallet" sov hon ända fram till 05.00 sen pigg & busig fram till 06.30 suck!! Men sen somnade vi om tillsammans en liten stund & vaknade vid 08.00 och steg upp. Kissarna fick mat och chanti försökte busa med mango, som var föga intresserad av hennes försök. Idag ska jag byta gardiner i köket och fixa lite. Solen skiner idag, skönt. Igår fick vi upp dynorna till hammoken och annat som skulle städas bort innan snön. Jag kärrade iväg blommorna som nu nästa gjort sitt för i år. Lite ledsamt att ändå slänga dom då vissa fortfarande var ganska ok. Men här vet man aldrig då snön dyker upp. Så, nu är det gjort för hösten.
Svärfar har varit hos doktorn i omgångar nere i Piteå och tagit prover å tester, nu ska han få en pacemaker, känns nog underligt. Han har tränat hela sitt liv, tävlat i lopp på både skidor och cyckel. Men, man vet aldrig vad livet har i ryggsäcken. Men tror nog det blir bra iaf.

ljus, värme, Kram & Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0