pussdag?

Det är tydligen Pussdagen idag! Jag läste det här på första sidan i Blogg.se När kom den till och Vem har bestämt den? Jag har heller aldrig hört talas om någon pussdag förut, men den är väl en trevligt påfund =)
Då e det bara att attackera gubben då han kommer hem, vet ju hur "glad" han blir om jag skulle överösa honom med pussar, nje...kanske jag kan få ge honom en el två, sen är han nöjd.
Idag är det torsdag och dom fina höstdagarna fortsätter lysa utanför fönstret, tack för det universum =) Min kisse chanti är busigare än någonsin, inte äldre å klokare utan ung, galen och enormt nyfiken. I förgår träffade jag grannen M och berättade att vi väntade på sele till Chanti så vi skulle kunna prova gå ut. Men snäll som M är hade hon ett gammalt sele, som jag kunde få till chanti. M har tre helig birma kissar, jättefina. Så igår mätte jag runt hals & mage på chanti och klippte till selet i rätt storlek. Och vi var ute och tittade på omgivningen, ngt försiktigt men tror hon gillade detta skarpt. vi gick in men hon ville ut igen, så en liten runda till fick hon innan det var bra för dagen. Själv har jag i veckan varit ute och klippt ner sådant som ska vila under vintern, buskar å dyl. Chanti är med mig på mornarna då jag yogar, och idag lyckades hon riva ner en blomma. Men annars tycker hon mest om då jag gör katt/ko posen då hänger mina flätor & hon i dom. hon gillar även vilan, då jag dragit filten över mig kryper hon gärna in under den oxå & somnar så gott efter ett pass yoga. Imorgon är det fredag och jag ska till Luleå några dagar, blir jobbigt att vara ifrån chanti. Hon får vara hemma med husse & Mango så jag hoppas han tar väl hand om henne. Han är ju lite "klumpig" min gubbe & inte så medveten vart hon är då han sover. Själv vet jag vart hon är och kollar då jag vänder mig så jag inte lägger mig så hon vaknar. Gubben kan mkt väl glömma att hon är i sängen...så lite orolig är jag allt.
Min syster Å kommer till Luleå lördag, har bokat in en massage på fredag och Kommer väl hem söndag el måndag, vet inte ännu. Jag ska ringa ang jobbet idag till hotellet, får se om dom vill ha ngt möte eller något? Har inte hört något sedan i söndags. Nu ska jag hänga tvätt.

Ljus, värme , kram & Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0