April- år 11

April har trätt in, dvs nu ska våren vara här. Jag åkte ju till Mor igår Lördag, Chanti väckte mig runt 05.30 och redan 07.45 körde jag & Chanti (som fick följa) till Mor i G-byn. Det är rätt stor skillnad på våren bara efter vägen från Arjeplog ner till G-byn. Vägen är ju rätt bra nu, halkig på sina ställen, men ju närmare Boden jag kom ju torrare vart det. Vädret var rätt grått å trist igår, så det kändes bra att åka. Mor blev glad då vi kom fram (anade dock en suck över chantis hårlossande) Jag fick mig en macka med ägg och lite te, medans vi inväntade Linda Å syster. Dom skulle ju åka till G-byn tidigt... hm, dom kom iaf ca 12.45 för mor hade väckt syster 09.30 Hon menade att hon inte ställt om väckarklockan till sommartid, därför låg hon läääänge =) ok! Sommartiden har ju ändå bara...varit en vecka.

Iaf så har ju helgen bestått av fika, god mat, umgänge och med traditionellt yatzy spelande. Mor blir rätt trött numera då det är mkt folk, för hon hör så dåligt och hon tycker hörapparaten är svår. Dvs hon hänger inte riktigt med i samtalen, vilket gör att hon emellanåt känner sig utanför och blir trött då hon försöker hänga med. Och är man 4 personer, så blir det en del surr =)
Gav mor en påsktupp & ett påskägg i plåt till present, då hon fyller 79 på tisdag.

Vi hade väldigt trevligt. Idag söndag skulle vi då klippa bort lite tovor från Chantis päls, men lilla fröken bara hatar att bli klippt/kammad. Hon har en underbar päls, men dessa tovor är inte kul. Tyvärr fick vi inte bort speciellt mkt, utan Mor klippte lite försiktigt å jag höll, sen höll både jag & Linda men lilla chanti ormade sig så vi gav upp. TUR är att min älskling inte är långsur, trots behandlingen. Men jag vet inte VAD jag ska göra. Ska kolla med veterinären om han har ngt förslag.

Idag var det ju även hemfärd för samtliga. Jag var in på Coop i Boden å handlade lite, sånt som inte finns i Arjeplog. Köpte även en ny leksak åt kissarna, nu 2 tim senare har dom lyckats få sönder den. Suck! Chanti är glad att vara hemma igen, å Mango tror jag är nöjd över att vi är tillbaka. =)
Vi har även varit till Gubbens jobb å spolat av bilen (gubben är lite pedant då det kommer till bilen, vilket iof är bra) Nu kanske en film innan sängdags i JOBB imorgon...gäsp, vart tog helgen vägen??

Ljus, värme, kram & Hej


Ändå ganska skönt i Mors soffa

Chanti, hemma igen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0