nyttigt & gott

Nötter, fruktsallad, å enbart frukt och russin är det godis jag nu äter. Ja, jag har ju skrivit ett kontrakt om att inte äta godis under april månad. Det går än så länge jättebra, inte sötsugen alls. Men magen krånglar ju ändå. Fick tips från min ayurveda konsult att skippa även mjölkprodukter som ost!!! hua, yogurt, mjölk, grädde & creme frech. Vet inte hur jag ska kunna laga mat utan dessa ingredienser. Jag är laktosintolerant, vilket jag fick reda på för några år sen, då min mage krånglat i många år nu. Men hon tyckte att jag skulle prova. Så jag ska försöka, får se hur maten blir utan dessa ingredienser??

Steg upp som vanligt imorse kl.06.00 gjorde min yoga och jobbat. Idag har vi påbörjat lite påskpyssel. idag har vi även varit till VC för ett besök med 5 åringarna. Dom tyckte det var spännande och sköterskan Ann var duktig på att visa dom och berätta. Min kollega fick armen gipsad, för att vi skulle få se hur man gjorde detta =)

Pratade med min Mor, som jag bad ringa doktorn imorrn för hennes dåliga hand. Ska ringa å kolla imorrn att hon gjort detta. Hon har lite svårt att gå till doktorn... suck!

Nu lite tv sen tidig kväll. Man är ju så rysligt trött numera.

Ljus, värme, kram å tjingeling.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0