skoter till salu

Idag har vädret varit grått, snön har legat på lur och under en timmes tid snöade det i massor. Men dock inte hela dagen. Imorse låg jag lite längre, klockan hann bli en 8 min över 09. Chanti har höljudt talat om sitt missnöje, men däremellan har hon faktiskt varit tyst, så jag har somnat om =) skönt. Upp å gav dom mat & sen dagens yogapass. Efter den satte jag mig vid dator och redigerade mina papper för kartläggningen på jobbet, så nu ser även det rent & snyggt ut.

Gubben har varit på jobbet med pick upen och bytt däck till sommarkostymen. Bra! För vinterdäcken var obehagliga att köra med, ojämna så det kändes som att bilen drog åt än den ena å den andra sidan. Suck. Men till nästa vinter blir det antagligen åretomdäck.

Sen har jag varit & handlat, utan några som helst synder =) duktig jag! Middag och sen kom gubben på att han antagligen ska sälja sin snöskoter!!! Snacka förvåning. Han har sagt att den skotern kommer att räcka livet ut. Jag har faktiskt tyckt att han kanske skulle ha en billigare skoter, då turerna är korta och vi kör inte speciellt mkt. Jag tyckte det vore bra med var sin. Jag har inte fått köra hans skoter överhuvudtaget, vilket har känts väldigt trist. Jag älskar ju att köra skoter, men det har blivit väldigt lite av det. Vi har lånat gubbens jobbskotrar, det var jättekul.

Är du/ni intresserade av att köpa eller känner ngn som är sugen på en mkt fin, pedantskött skoter i dyrare prisklass så kolla blocket i Arjeplog. En yamaha RS venture TF-05 pris endast 69000

 

Ljus värme Kram & Tjingeling


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0