slutet på april

Nu närmnar vi oss slutet av April, och jag måste säga att månaden ändå varit rätt stabil vädermässigt. Inte så mkt väder svängningar som April är känd för. Men å andra sidan har vädret i vinter varit extremt kallt och efter januari har det inte snöat alls.

Jag köpte den nya tidningen wellnes/aftonbladet kostade 29 kr och för det priset var den väl ok. Men inget nytt under himlen egentligen. Men bra att det kommer ut lite billigare hälso tidningar. Helena Seger, dvs Zlatans flickvän. Ser väldigt bra ut men kan inte påstå att jag fann det så intressant att läsa om henne. Hoppades väl på mer variation. Fixa platt mage å snygg rumpa...men, så trist när det är en massa övningar. Så, besviken kan jag väl inte säga, men inte överasskad heller.

Imorrn e det visst valborgsmässoafton, hoppas det inte blir så kallt. Kanske eldar vi upp kvistarna vi samlat ihop under två år? Kruxet är att det nu är för lite snö, och själva bålen står för nära strandkanten.

Nu tillbaka på jobbet. Vi var på Tingsbacka och tittade på konst idag, med barnen. Kul att göra ngt annat. Jag ska villigt erkänna att jag knappt "sett" den innan. Men med Gry som guide var det kul att verkligen se all konst dom har där.

Tjingeling, ljus å värme
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0