Underbart

Så underbart att våren nu är i full blom även här i Arjeplog.
Idag skiner solen, gött!

Inatt har chanti jamat jättemycket, så jag rent är lite orolig för henne. Hon har lite dåligt i magen, diaré. Så jag får nog ha ett extra öga på lillan. ca 04.00 var jag upp och tog en ½ migräntablett, då jag haft huvudvärk flera dagar nu, lite till å från. Men inatt vaknade jag av huvudvärk å illamående. Och idag är det arbetsdag igen, så jag behövde komma mig upp ur sängen.

Sega var både jag å gubben då klockan ringde, men jag steg upp å har nu gjort mitt yoga pass. Känns alltid bättre efteråt.

Igår var det fantastiskt roligt att jobba extra. Fick beröm för min yoga samt väldigt beröm för min massage. En av mina 5 kunder hade aldrig fått så bra massage sa hon, trots att hon gått å fått massage många ggr i sthlm =) Det var mkt glädjande att höra.

Sallad till middag, som gubben faktiskt lovat göra. Jag jobbade ju mellan 13.30-19.00 så jag var vrålhungrig. Men, han hade fastnat i att laga en persienn i v-rummet, så salladen fick jag göra själv. Iaf så var det gudomligt gott då den väl var klar.

Har varit jätteduktiog i helgen då det gäller godis mm. Skött mitt kontrakt och mått ganska väl faktiskt. Igår var jag dock sötsugen, antagligen för att blodsockret hann sjunka för lågt innan jag fick i mig mat.

Ljus, värme, Kram & Tjingeling i solen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0