Valborgsm.afton

Jahapp, idag e det då tänkt att bränna brasor och välkomna våren. kul...

Erkänner, är väldigt låg och rätt så deppig av sista dagarnas liv och en del avslöjanden. Var till stugan och badade bastu och imorse fick jag väl en del puzzelbitar på plats. Jag åkte hemåt runt 08.15 och gav kissarna mat.

Idag blir det ännu en lång dag, kanske ska passa på att städa och tvätta. Kommer att vara ensam hemma, så det är väl bara att göra det jag kan utifrån situationen.

En vän fyller år idag, skickar väl ett mail/sms och grattar henne. Vi har ju inte så mkt kontakt längre, så hon kanske inte ens bryr sig? Men jag vet hur jag själv är, tycker om när man blir ihågkommen, det värmer lixom i hjärtat att inte vara helt osynlig och bortglömd.

Har beslutat mig för att gå steg två i yogan, det är olika moduler. Nu är det:

Medveten kommunikation 1-6 juni 2011 Laisaliden/Hemavan. Level 2


Som lärare har vi landhöjning och penetrera genom en medveten kommunikation. Kom och upplev mästerskap i kraft av ordet. Denna särskilda modul hanterar vår projektion och effektivitet, utforskning av de grundläggande begreppen bakom medveten kommunikation
 

Kommunikation är inte helt lätt så denna modul ligger väl helt rätt i tiden, för mig.

Jag hade ju kunnat ta mig ut och titta på majbrasor, men hur kul är det? Vet knappt vart dom håller till då dom eldar vårbrasor, så jag tror iaf att det ändå blir städning idag. Om jag inte hittar på ngt annat för att slå ihjäl tiden med.

Ljus, värme och Kram. Bay bay för denna månad!



Glada jag...

 



Behöver healing



Mycket mer snö kvar för två år sen, tussan & mango ute i vårsolen april -09


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0