In & Ut 2011

Tiden rinner iväg & det känns som allt mer snurrar runt i huvudet. Barnyogan gick otroligt bra, & det kändes så jätteroligt att se dessa 4-5 åringar göra yoga =) värmer hjärtat. Jag har nämligen fått lite nytt material, vilket underlättar enorm. Tackar så mkt min vän B för detta.

Igår kom även massagen igång och jag masserade 4 kollegor under e.m och efter det var det dags att starta upp personalyogan. Tragiskt att bara tre kom =( Men hoppas på att min chef ska inkludera fler inom barn & skola omsorgen. Visst är det ok att hålla yoga för få, men ännu roligare att hålla för större grupper, iaf runt 8 st hade varit trevligt.

Huset håller sakterligen på att rivas invändigt för att det nya ska få plats. Vi (jag) satt i måndagskväll och tittade på kökskakel, diskho, kranar, badrumsporslin som toa, tvättställ & kranar till det. Vad dyrt allt är...otroligt. Och för att inte tala om utbudet, finns hur många varianter som helst på dessa delar. Så såna företag måste ju gå lysande. Vi har ju bestämt på ett ungefär hur kakel och klinkers ska se ut i toa samt tvättstuga.

Golven har vi ännu inte valt, för han som ska visa detta lyser med sin frånvaro. Jag ska måla mitt yogarum snart/vitt och ovanpå väggarna ska jag mest troligt spika upp en grov panel som även den blir vit. en vägg kommer dock att bli samma som golvet, där jag sitter & förhoppningsvis kan leda yogaklasser i framtiden. Fönstrena är nu färdigmålade och idag ska jag väl dit & putsa dessa så dom får komma på plats.

Min mage krånglar och jag tror mitt magsår nu uppnått sin kulmen, så nu vill jag gärna gå på den där gastroskopin. Inte för att gå in på äckliga detaljer, men igår var det inte kul. Jag äter fortfarande min mungbönsgryta till middag och så äter jag dagens (inte så smakliga) lunch på jobbet. Det går bra, kruxet är ju att det hade varit ännu lättare att äta diet om jag inte behövt stå och fixa middag/+ matback åt gubben vareviga dag.

Ska till piteå på undersökning nästa vecka, så två svängar till kusten blir det. Tisdag och fredag. Himla massa soppa pengar går det. uch och energi att köra 50 mil t&r är ju inte så lätt jämnt. Men till Luleå stannar jag ju ngn dag om jag hittar en säng att sova över på =) Då mor min flyttar.

Dagens tänkvärda:
Den enda människa du kan ändra på är dig själv.
 
Ljus, värme, Kram & tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0