vardagsbestyr

Veckan går sin gilla gång och det har blivit torsdag. Idag har jag jobbat och vi har haft "skördefest" Vilket innebar att vi skulle smaka på det som odlats på förskolans gård. Våran flygel bakade morotsbröd, vilket var jättegott =) Sen var det lite vitkålssallad med svarta vinbär och broccoligratäng, och råa grönsaker. Smakade bra.

Idag har vi varit till Arvidsjaur och tittat på kakel & klinkers. Gick väl rätt bra och vi har väl så gott som bestämt hur vi vill ha det. Sen var jag in på varuhuset som det heter och fyndade två små vaser och lite pynt till dessa, det var ju ½a rea priset...billigt å bra.Fina va!? Ska passa bra i mitt nya kök sen, i huset.

Mina undersökningar har gått bra, men skulle bli remitterad till Piteå på besök för att göra det mer grundligt. Här i Arjeplog är detta med läkare ett kapitel för sig. Stafett läkare, så dom kommer två veckor i stöten. Sen kommer en ny, så man får aldrig samma läkare...suck! Vet då inte vad det är för mening med detta system?
Men en fördel är väl att dom då skickar en vidare på remiss, så man ändå får en ordentlig undersökning...så småningom

Chantis klätterträd har nu gett vika, men lillan klamrade sig fast ända tills den gick av och trillade till golvet =)


Bjuder på ännu en bild av min vackra katt...Dagens bild

Nu kommer strax värmeljusen fram igen. Det är både rogivande och mysigt. Ler lite varje vår när jag putsar fönstren. Det är nästan svartare på insidan än vad det är på utsidan. Hoppsan, som det kan bli. Många värmeljus har brunnit här... men nu är det dags för höstputset, innan hösten & kyligare väder kommer på allvar.
Vill påminna om att vi ska komma ihåg att ta ett djupt andetag ända ner i magen och andas sakta ut. Smaka på luften- nu när den är frisk och lite kylig på morgonen. Det kan låta lite lustigt men hur ofta tar vi ett djupt andetag, sänker axlarna och känner efter vart vi har kropp och själ? Livet är en gåva, njut ditt andetag =) Å känn hur det sprider sig i din kropp
 
Dagens citat
"Varje utgång är en ingång till något annat." Tom Stopard

Tittar föresten på tv programmet där Ålder, utseende och attityd inte ska spela roll. I höstens stora talangjakt True Talen. Det är ganska bra och tycker jag blir väldigt berörd av många som sjunger och dessa öden.
Ska bli kul att höra vem som kommer att vinna. Kruxet är ju nu att TV publiken ska rösta & vi ser dom ju, så då är vi tillbaka på utseendet, kläder och attityder...Kan man egentligen göra program där detta inte kommer fram på ett eller annat sätt. Uttagningen är ju dold, men sen...då dom gått vidare, så ska dom ju formas till artister.

Ljus, värme, Kram & Tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0