En vanlig vinterdag

Idag vaknade jag runt 07.45 och Chanti var ovanligt kelig, hon kurrade å stångades och vi mös en stund innan vi klev upp. Kissarna fick sig mat. Ute är det faktiskt mkt vackert, solen skiner men det är minus 21 på morgonen. Nu när jag sitter här har det blivit ngt varmare, så bara -17 grader kallt. Mango och Chanti sover gott, dom lekte lite innan. Otroligt så mkt en katt sover...var tar all energi vägen, mån tro?

Af ringde idag på f.m, nu är papprena klara och jag får börja jobba på måndag. skickade ett mail till min chef och undrade om vi skulle mötas för att bestämma tider & dyl.

Annars har jag suttigt och funderat över detta med ayurveda och hur jag ska balansera upp mina doshor. Både huvudvärk och magvärk kan vara utifrån obalanser.

Gubben var hem på lunch, fisksoppa. Roligt att han kommer hem å äter ibland, snart jobbar jag ju å är inte längre hemma på dagarna. Sa igår åt honom att han varit/blivit bortskämd då jag varit hemma, skött huset, maten, skottning och gräsklippning å nu får vi börja turas om och hjälpas åt mer. -ja, suckade han =)

Jag gjorde en ny yoga på morgonen, fick bli en yoga för att balansera upp doshorna, vata,pitta och kapha =) får se om det hjälper. Låg även på spikmattan 25 minuter å lyssnade på meditations cd, skönt. Har haft huvudvärk i några dagar, vilket gör mig trött.
Igår var jag ute och gick stavgång i 50 min, 6502 steg. För lite om man ska gå efter tabellerna, då ska en kvinna gå 11 000 steg om dagen. Men när man inte jobbar, så går man inte så mkt. Kanske blir bättre framöver =) hoppas jag.

ljus, värme, kram & Tjingeling

Glöm inte alla hjärtans dag, nästa vecka på Måndag 14:e.

Ett GRATTIS även till Roberts Fia som fyller 22 år idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0