Leva i nuet

17. Mitt måtto: Är att försöka leva en dag i taget, att vara medveten om här och det nu som är omkring mig.

Idag är jag på jobbet, startade i vanliga gruppen på f.m där vi hade p-möte som gick bra. Efter det gick jag sen över till småis, för att lära känna barnen där någotsånär för imorgon då jag ska vara där hela dagen. Iof får ju sluta lite tidigare, men börjar oxå en timme tidigare. Så jag får då stiga upp 05.15 om jag ska hinna yoga.

Solen skiner idag och vädret är bara så kanon. +3 grader i solen, vet inte exakt vad den visar i skuggan, men kanske runt 0 grader.

Inatt sov jag dåligt, ibland har jag såna sämre nätter då jag inte kan somna. Såna nätter är jobbiga, men hoppas på en bättre natt inatt då. Gubben sov ju länge igår söndag, ca 10.30 och gick & la sig redan 20.00 hm...trist när det blir så ojämnt. Men är man trött så är man, så jag kan ju inte klaga bara för att han är trött. Själv släckte jag 22.00 men hade då väldigt svårt att somna.

Chanti hade gärna velat gå ut & gå i solen idag, men jag måste tillbaka på jobbet så kanske imorgon om solen skiner då jag slutar tidigare. Ikväll när jag kommer hem är jag säkert för trött och ingen sol lyser vid den tiden.

Ljus, värme, Kram & Tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0