Söndags pyssel...

Börjar först med listan och har nu kommit till nr. 9. Mina inspirationskällor: Jag blir oftast inspirerad av andra yogisar, en del yoga guru som är underbara tex. Guru rattana som under oktober hade en yoga kurs i Luleå.
Guru Rattanas dröm är att vara i djupare kontakt med det gudomliga, öppna sitt hjärta för sig själv och andra, dela sin visdom och kärlek till världen, och utöka sitt samarbete med andra för att skapa en fredlig framtid som vi hedrar det feminina makten i både män och kvinnor. 

Fokus ligger på våra personliga förberedelser och hur vi kan var och en på vårt eget unika sätt att upprätta en anslutning med vår egen och följa vårt öde väg. Målet är att vägleda oss så att istället för att vara ett offer av de kraftfulla energier som finns på planeten just nu, vi kan använda dem för vår egen personliga egenmakt och befrielse

Idag har jag beställt två böcker som enl. informationen ska innehålla yoga sagor. Så jag hoppas att jag hittat rätt. Har även hört mig för om barn yogakurser, får se om jag hittar någon bra och prisvänlig.

Fick sovmorgon i morse, Chanti väckte mig 06.02 men efter en stund lugnade hon sig, skönt! Jag somnade om, en timme senare var hon igång igen, men även då lyckades jag somna om. men kl. 08.45 var det definitivt dags att gå upp =) å då kände jag mig även utvilad, så hon var faktiskt duktig imorse.

Klev upp och gjorde min yoga. Sen har jag under dagen jagat dammråttor, torkat kattnos avtryck från fönstrena i köket och även hängt upp nya gardiner. Tvättat två maskiner tvätt och fick gubben att bädda rent i sängen. Lagt in ren tvätt där den ska vara och sen ut & handlat. Gubben skulle stå för middagen idag å då blev det inte helt otippat på frasses =) men jag beställde en pizza, åt halva. Gubben tog ett superskrov, men maten var nästan kall då jag kom hem. Vilket var irriterande.

Vi såg änglagård andra sommaren, länge sedan jag såg den så den var kul att se igen.

Senare kom svärfar och han hade med sig hembakt bröd från bagarstugan på hans gata. Dom brukar baka på sändagar, så jag fick mig några runda kakor bröd. Han börjar få resfeber inför sin kina resa som han ska åka på om så där 2½ vecka. Även Ivan kom & satt en stund å pratade.

Chanti är nyfiken på hunden sally, men dom är inte direkt vänner ännu. Mango är herre i huset så han satt och blängde på Sally under hela vistelsen, undrade varför hon var här, antar jag =)

Kvällen består nog av lite tv tittande innan vi gör en tidig kväll, jobb imorgon igen.

Jag hoppas verkligen alla som läser min blogg och månar om alla djurs rättigheter skriver ett mail ang Haj slakten, på eu-kommissionens hemsida.

Ljus, värme, Kram & Tjingeling.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0