please, stop snowing!


Har läst klart min bok, kvinnligt, manligt, mänskligt. Vart inte så där jätteimponerad ändå. Jag vet att vi kvinnor tänker, jobbar på ett annat sätt än en man, vilket inte var ngt nytt. Män tänker mer från uppgift-utförande-mål i mer rak linje och kvinnor i en ngt mer rund linje, gör kanske flera uppgifter men det blir ändå bra resultat (för det mesta) men har inte mannens raka konsekventa tillvägagångs sätt. Det fanns dock en del bra bilagor med boken, får väl sätta mig ner och gå igenom dessa oxå.
Ska påbörja en ny bok. Deepak Chopra, perfekt hälsa.

Idag fick jag sova ända till 07.30 innan Chanti väckte mig med sin morgon trumpet till stämma. Steg upp & gav dom mat, för Chanti är alltid kollosalt vrålhungrig på morgon, fast hon äter inte jätte mkt, men hon låter som om hon höll på att svälta ihjäl. Sen är hon extremt leksugen, springer å hämtar sin pinne och tittar med sina blå ögon upp mot mig och jamar sitt lekljud. Otroligt många varierande ljud trots att hon är en döv katt, så verkar det inte påverka hennes uttryck.

Idag har vi skottat gården, massor av snö har trillat ner från himlen, gubben hämtade traktorn från jobbet och bar bort en hel massa snö. Nu räcker det med snö...snälla

Jag har varit aningen trött denna vecka, så jag har inte varit speciellt duktig att motioner. Jag har dock gjort min yoga, men både promenad och fat loos med biggest looser på dvd har fått ligga på vänt. men ny vecka och hoppas jag imorgon tar mig ut och går. Maten däremot och avhållsamheten från gotta går förvånandsvärt bra. Tur jag får äta några bitar mörk choklad under veckan, det håller mig uppe =)

Ikväll blir det filmkväll, jag struntar i melodifestivalen, brukar vara så utdraget att jag inte orkar engagera mig. Det brukar bli dom förhandstippade som går vidare, så det räcker att höra själva melodifestivaltävlingen då alla låter är utvalda. Tycker inte om alla dessa deltävlingar, för drygt och tjatigt. Vet att det är för att synas och för att dra ut på penningflödet så mkt som möjligt. Men nä...Jag skiter i delfinalerna, det som blir det blir.

Igår hade jag fått paket av min syster som skickade mig ett par jeans, svarta och ett par dyr stövlar som hon själv inte kan ha pga en väldigt ond tå. Så jag tackar för dessa. Skickade ner hennes Luddar idag, som jag köpt på marknaden igår i jokkmokk.

Några dagsfärska bilder.



Dagens bild på Chanti, går bra att vila sen matte är uppe...

Mango, herre i huset



Gubben skottar med traktorn idag

Halsband inköpt på jokkmokks marknad igår


andra smycket, lite "fulsöt" tycker jag å köpte det.

Stövlar av kära syster, fina va??!!

 

Ljus, värme, kram & Tjingeling


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0