Header

Vill jättegärna byta header här på min sida, så jag väntar med spänning på detta Vickan =)
Jag önskar att jag själv hade kunskapen att ändra och fixa, men tyvärr är jag inte insatt i detta. Ngn som vet hur jag kan lära mig detta? En del har så jättefina sidor och jag blir så avundsjuk, vill oxå ha... nu.
tex; Om jag fick det rosa på min bloggsida att bli vinrött istället, och en personlig header, skulle göra mig riktigt glad. Men, jag har ju slängt ut önskan, så Vickan min söta, goa, underbara brorsdotter sak fixa en till mig. pilutta er!

Vickan skrev; "Tänk till innan du säger något för du måste kunna visa det lika mycket." Så sant så. Många människor använder ord utan att tänka sig för hur innehållet tolkas av den som är mottagare. Man ska vara försiktig att använda ord om man inte menar det man säger. Tyvärr är det vanligt, ord,ord och ord utan innehåll och mening.
 
 
Ord, ord ,ord med djup mening och innehåll är mer uppskattat och ord med handling som visar ordets innebörd är det allra bästa. Behandla andra som du själv vill bli behandlad är ett mkt bra ordspråk. Om alla tänkte till först, skulle det spara många sår i själen hos andra. Var dig själv nära, ge av dig själv och du ska få dubbelt åter, går väl båda vägarna? slut på djupet.

Ljus, värme, Kram & tjingeling

 
Trackback
RSS 2.0