Motståndskraft

För att öka immunförsvaret börja varje morgon med följande: 1 apelsin, 1 liten citron och 1 msk Mighty greens (alger på burk) kör allt i en mixer och häll upp i ett glas, blanda sedan i 1 tsk - 1 msk olivolja. detta boostar immunförsvaret, rensar levern och ger dig en vacker hy.
Att träna sig god =) Börja dagen med att le, då du tittar dig själv i spegeln på morgonen, stäng av din inre kritiska röst som finns där innuti huvudet. Och säg några vänliga ord till dig själv. På detta sätt höjer du ribban för en bra dag. Ta initiativet till att prata med en person som du inte pratat med förr, på jobbet, i skolan eller kursen vart än du nu är. Det kan förvåna dig över att ni kanske har ngt gemensamt, en komplimang är alltid ett trevligt sätt att närma sig ngn. Byt ämne då dina vänner, kompisar, arb kamrater el dyl börjar skvallra. våga vara den som inte hänger på utan stå upp för att du inte tolererar förtal mm. Bli en god lyssnare. Ge en annan person din fulla uppmärksamhet och koncentration, du kan lära dig massor genom att vara närvarande. Börja att skriva en tacksamhetsbok eller glädjerapport. Ta en stund varje dag/kväll och tänk igenom din dag, skriv ned sånt som gjort dig glad och som du känner dig tacksam över. Stäng automatpiloten inom dig; Gå en sväng, kanske i skogen eller iaf ute i naturen och ta dig en funderare hur du vill ha det i ditt liv, vilka karaktärsdrag vill du utveckla? Hur vill du bemöta andra människor och hur vill du att dom ska bemöta dig? Hur vill du bidra till att skapa en kärleksfullare, tryggare tillvaro för dig och människor omkring dig? Sist, prova att göra en meditation, en guidad meditation efter en cd eller i en klass. Fördjupa dig själv och titta in i ditt inre, finn kärleken till dig själv och var tacksam över var dag du får.
Dagen idag startade med huvudvärk som höll i sig fram till 16.00 innan den släppte. Vi åt lite rester och jag lagade sen köttfärsbiffar, potatis och brunsås till gubben. Blev tre matbackar, vilket han uppskattar, gott att få till lunch. Idag har jag även gett gubben en rygg och benmassage då han var öm och fått lite träningsvärk efter gårdagens skoterfärd och takskottning. Imorgon ska jag promenera in till samhället och gå på AF där jag ska skriva på ett papper så jag får bensinpengar till Luleå då jag ska på en arbtesträff.
Svärfar har varit förbi och druckigt en kopp kaffe med en pepparkaka, då jag för tillfället håller in med bak å dyl, fick det bli det som fanns hemma. Dagen har varit ok, lite snö har fallit och temperaturen har legat på ca -9-10 grader. Nu snart dags att sätta sig och titta på solsidan.

Ljus, värme, Kram & TjingelingNaturen vid stugan bara...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0