flytt boomen

Idag är det då dags att flytta med svärfar. Dvs; svärfar har fått sin 2:a och ska nu flytta dit, med hjälp av mig å gubben förståss. Han har varit otroligt duktig på att köra bort saker/rensa och lämnat på Loppis. Vet ni att här i Arjeplog har vi en kvinna som har loppis, dit man får ställa sina grjjer och hon tar bara 10% i provision. Hon märker upp sakerna, ställer fram dom på bord och säljer utan att ta hyra för bord eller annat. Himla bra. I Boden på allehanda, där tar dom först en veckohyra på 250:-/v och sen 25% i provision på allt du säljer...på loppis saker, är inte det dyrt? Mor ville nämligen bli av med lite, så jag ringde dit å kollade.

Iaf, så kanske jag uppdaterar senare. Imorgon är det arbetsdag igen för mig. 2 veckor gick i rasande fart å jag känner mig inte utvilad någonstans, snarare att jag fått ryggskott och skulle behöva vila 2 veckor MINST.

Sen flyttar ju Mor i början av september och vi själva flyttar in i slutet av sept efter en hel del omstyling av huset.
Bergvärme i alla rum, nya golv överallt, målning, tapetsering, kakling av toa & tvättstuga, byte av dörringång och mkt mer...pust

Ljus, värme, Kram å Tjingeling


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0