Gåva nr 8 ej sex

Genom yogisk nummerologi har jag genom gåva nr åtta fått följande text, en av många i detta.

Nyckeln till att acceptera din gåva är att ta kontakt med din själ. Du kan inte acceptera och använda din gåva om du inte känner att du förtjänar det. Kom ihåg att denna gåva redan din. Koppla av, använda den och njuta av det. Din gåva är oräddhet. Denna gåva kommer att ge dig möjlighet att planera och hjälpa andra att komma framåt också. Det gör att du kan tjäna många människor eftersom det för med sig gränslös energi. Din gåva gör att du kan ta dig igenom varje hinder i livet och aldrig behöva sluta. Om du håller dig på en andlig väg i ditt liv, kan ingenting någonsin stoppa dig från att uppnå dina mål. Ju mer du arbetar med dig själv, desto mer kommer din gåva att manifesteras.

Ödet av nr 9

Människor tenderar att se dig som någon som är mycket kompetent och mästerliga i varje situation. Du har lätt för att lära sig nya system och saker mycket snabbt, eftersom du har arbetat med att lära ut kunskap/saker i många tidigare liv.

Min livsväg av nr 5

Din väg i livet är att bli lärare. Du måste lära andra genom exempel av ditt eget liv. För att du ska känna dig gudomlig och framgångsrik inom dig själv, måste du lära många andra människor hur man ansluter till sin egen gudomlighet. Det är faktiskt genom att du lever i din andliga livsstil, "leva som man lär", kommer andra att lära av dig och du kommer att känna dig uppfylld.

Så genom detta måste jag bli ännu mer andlig och hålla mig till min yogiska väg, vilket iof känns väldigt rätt för mig. Du kan själv få ditt yogisk nummerologi från sidan:
http://www.3ho.org/
Gå in på kundaliniyoga, leta reda på tantrisk nummerologi bilden, klicka och skriv in ditt födelsedata. Lycka till!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0