Naken under handduken

Hej! Ny vecka och förhoppningsvis kommer den oxå vara varm och skön. Till helgen som ni sett, ni som tittar in här. Då är det auktion i Gunnarsbyn.
Igår kom min bror med sambon Lena på besök, Jättetrevligt! Dom kom hit först, till huset. Jag hade klippt hela gräsmattan (vilket inte gubben brukar göra) Svetten rann och jag insåg att en dusch var ett måste. Så jag skrev ett sms å kollade vart dom var, 10 min är vi hos dig skriver brorsan då han svarar. Skit, då får jag lägga på en rem å slängde mig in i duschen, stod å torkade mig då det knacka på dörren. Svepte handduken om min blöta, kropp å sprang till dörren. Visst där stod två leende gäster. Jag visade in dom å fick sen gå på toa å torka mig klart å klä mig i all hast.

Vi tittade lite på kort och drack kaffe (jag drack te) å sen körde vi iväg till stugan. Där grillade jag fisk och vi åt både rökt och grillad fisk, råstekt potatis, sås och sallad. Supergott med Harr & Sik =) Svärfar & Sally kom dit, och när vi ätit klart bjöd han över oss på fika.

Sen, efter mat & prat gick vi runt & visade vad vi hade i stugans omnejd. Bror & sambon tyckte vi hade ett litet paradis =) kan ju bara hålla med. Efter detta åkte vi upp till Galtis Pouda och utsiktsplatsen. Lena tyckte det var jättehögt och var rädd vi skulle falla över kanten. vilket inte var ngn risk. Därefter begav vi oss neråt igen, och åkte till svärfar för en fika. Där satt vi nog en dryg timme å han visade och berättade lite om sin Kina resa för oss alla. (vi hade ju hört, men bror med sambo tyckte det var lite kul) Sen hade klockan tickat iväg så pass att vi åkte hem till huset och satt å surrade till runt 01.30 innan vi gick till sängs.

Steg upp runt 07.00 med bror, satt vid köksbordet å surrade. Gav honom massage och lite senare kom Lena & sen gubben min upp. Vi gjorde frukost och sen var vi en sväng in till samhället, till vår lilla present affär. Där hittade jag "samiskt" mönstrade muggar, så G & L köpte dessa för att ta med lite presenter till sina vänner. Det tyckte dom var bra =) Sen skjutsade dom mig till jobbet. Därefter skulle dom titta in på silvermuséet och vidare ner mot östersund efter det.

Lite bilder =)Mat på bordetVåran välkomstblomma i år, i stuganUtsikt igår kvällKniporna var ute å simmade på vattnet
Sally sitter å tittar på ngt i skogen

Sen på Galtis poudaDär fanns det lite renarUtsikten från Galtis
Bror på GaltisG & L

Arjeplog är vackert!

Arjeplog har över 8000 sjöar. Här finns många orörda älvar och ett rikt djurliv. 
Över 30 000 renar har sitt hem här. Björn är vanlig, liksom älg och skogsfågel som tjäder, orre och ripa.
Järv, bäver, lodjur, örn och ugglor kan du också träffa på om du har tur.Silvermuséets byggnad


Ljus, värme, kram & Tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0