Ditt and datt

Pust, det har varit sommarvärme idag, GÖÖÖÖTTTT!
Jag har baske mig inte hunnit packa upp efter utbildningen, skit så mkt att göra. Igår var det avslutning på förskolan, med föräldrar å barn. I dag områdesmöte till 20.00 ( aldrig som man tror dessa möten. Hade pratat med chefen ang detta med friskvården å hon tog bara upp detta mkt flyktigt) och imorgon massage åt en kund. Så, väskerna står i sovrummet ouppackade. Suck.

Hade tänkt att jag å systrarna skulle åka till Mor å hjälpa henne sortera kläder å sånt till helgen, men jisses. Jag känner mig sliten och allt e oppåner. Huset behöver städas, trädgården behöver fixas, inte alltid så lätt med hus. Sen stugan, ska sommarstädas och där ska krattas å tas fram sommarmöbler. HUR ska man hinna allt?

Jag gör en meditation som vi fick i läxa på utbildningen, den tar 31 minuter, så jag får anpassa yogapasset så jag inte håller på mer än 1 tim på morgonen, men det är inte helt lätt att hinna med. Jag vill helst inte behöva känna att jag måste stressa för att hinna yoga. Ja, jag vänjer mig väl.

Min älskade son har äntligen fått sig ett JOBB!! Jippi, vad glad jag är för hans skull. Nu kanske detta med ekonom
in kan komma på fötter för honom. Att vara fattig är enormt stressande, jag vet- har varit där själv. Som jag sa åt sonen, har man en rik fritid och många intressen så behöver inte jobbet vara ett toppjobb. Bara lönen är bra och man har råd med sina intressen. GRATTIS till honom.

Nu sängen, SKIT trött å tid hos frissan imorrn =) yes, så skönt. Håret är som en risbuske ute i öknen.

Kanske hinner jag skriva å berätta om utbildningen när det blir lite lugnare.

Ljus, värme, Kram å tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0