färg, gräs, flytt dag

Igår på min födelsedag åkte jag med gubben till Arvidsjaur (9mil enkel väg) Jag fick ett par nya gympadojjor som jag själv valde ut å provade. Vi var även på dollarstore och shoppade, in på varuhuset en snabbis och sen bjöd han mig på pizza innan vi susade hemåt igen. Gubben är inte så glad i att åka iväg, så allt som allt tog det drygt 3 tim. å bara bilresan enkel väg tar nästan en timme. Men vi var tydligen effektiva. Gubben har varit jättesnäll trots att han håller på att sluta röka å humöret svänger en del.

Mor, Bor S & G ringde å grattade mig samt min vän Eva E. Av syster E, A-S å systerdotter Linda fick jag grattiskort =) tackar så mkt för dessa. Min mor hade som jag anade, glömt bort att skicka kort. Av syster Å & Bror G:s sambo Lena fick jag SMS, å syster Å gav mig en liten vink om paket då bror å Lena kommer upp nästa vecka till midsommar.

Idag blir det antagligen att tona håret, klippa det långa gräset, vilket kommer att ge mig ett rejält workoutpass.
Gubben å svärfar ska flytta grillkåtan vi har på tomten, vilket inte är ett så litet projekt. Vi har iaf pratat om att flytta den i två års tid, så nu kanske det ändå blir av. Den ska vi flytta till stugan, så har vi möjlighet att ha en sovstuga om det kommer gäster.

Nu är tiden knapp, så dags att sätta igång.

Ha en skön dag, ser fram emot en ny header av min brorsdotter Vickan.

Ljus, värme, kram Å tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0