het sommarbölja

Jisses...Vet verkligen inte när jag ska kunna sätta mig ner å ha lite tid för uppdateringar, eller iaf berätta lite om utbildningen.
Idag fick jag iaf mitt prov, som är ett 40 frågors hemtenta som ska vara inne innan sista augusti. Ska försöka göra så mkt jag orkar, kanske 5 frågor om dagen, den är på engelska och det tar lite tid att verkligen förstå innebörden i orden.

Annars har dagen runnit på i SOMMARvärmen, idag +28 i skuggan...pust, men jag klagar givetvis inte. Värmen tog mig bara på den lilla sängkanten, lite oväntad bara. Utbildningshelgen föll det snö utanför tärnaby, å nu e det sommar. Jag har lite svårt att hinna med. Ska långkalsongerna in i garderoben för denna vinter/vår nu??

Jag gör ett nytt yogapass till min nya 40 dagars meditation, för att hinna och det tar totalt 60 min "ich" för vissa mornar tar det lite längre än så, känns då lite stressigt. Men detta är viktigt! Ska man få utlovad effekt måste man köra i 40 dagar. Kruxet är väl att göra det då man ska iväg, tex till Mor under midsommar, men det ska väl gå det oxå.

Min sons första arbetsdag hade gått bra, vilket glädjer mig enormt. Jag hoppas detta kommer att fungera för honom, så han kan stanna ett tag.

Det är otroligt hett inomhus, +29 pust, men det e dags att sova, ska ju jobba 07.15 å ska desförinnan hinna yogan 1 tim. Blir TIDIGT imorrn, 05.30-06.30 å sen göra sig iordning.

Hade tänkt fortsätta den yogiska dieten, men det finns dåligt med ingredienser i Arjeplog, så jag har skickat en lista med svärfar som är i skeå. Men han hade lite problem att hitta det jag behövde. Stackarn, men det blir det det blir helt enkelt.

Nu dags att svinga benen ner under täcket.

Natti, ljus, värme, kram & Tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0