midsommar resumé...ich

Im Back! Nu hemma i Arjeplog igen efter en helg i Gunnarsbyn med Mor & släkt. Var delvis en mkt trevlig helg. God mat och midsommarstång. Lite kubbspel, och lite traditionella missuppfattningar och meningskiljaktigheter

Vädret kan inte ha varit bättre, sol både torsd-Midsommarafton samt lördag. Idag söndag (natten till söndag) började det regna å det regnade fram till ca 11 i gunnarsbyn, sen avtog det å solen kom tillbaka. Vi packade bilen å vid 12.45 begav vi oss hemåt. Jag körde husbilen. Vi kom till Boden å jag tyckte att vi behövde handla lite, så jag parkerade utanför kvantum å gick in. När jag kom ut hade gubben kommit på att han glömt sin arbetsdator i G-byn "panik"

Han hade ringt min bror, som var på väg till oss i Boden med datorn. Vilken tur att min bror är snäll och ides köra till Boden tur & retur. Sen körde vi vidare. Dom har vägbygge mellan Älvsbyn å Arvidsjaur så tanken var att undvika detta å köra via moskosel... Suck, vi svängde av mot Moskosel efter storforsen, men måste ha svängt för tidigt. 4 mil av sträckan bestod av grusväg, vilket inte är ngn höjdare att köra på med husbil. Fick ligga på 50-60 km/tim. Det tog 6 timmar att komma hem, mot de vanliga 4 timmarna. Dubbel suck!

Som laktosintolerant har jag ofta bra produkter hemma å brukar vara väldigt förutseende då jag ska åka iväg å vara borta ett par dagar. Denna gång måste jag haft huvudet under armen, för jag tog bara med mig ytterst lite, med tanke på den tid jag skulle vara iväg. Min mage har inte mått bra, uppsvälld, brummat högt och för att inte tala om magrasen jag haft. Inatt fick jag sätta mig upp och sitta 20-30 min mellan 04-04.30 bara för att det gjorde så fruktansvärt ont i nedre delen av buken, som kändes som om den var på väg att explodera. Fruktansvärt.

Jag har inte haft någon möjlighet att yoga under dessa dagar heller, vilket varit väldigt påfrestande. Min yoga är min ventil för mitt inre system, så jag fungerar som person. Men då känns det rätt skönt att få komma hem till vardagen igen.
Jag är glad att det gått så bra att ha med mig Chanti, både att hon kunnat sova i husbilen och varit så mkt i koppel som hon varit.

Nu är det snart dags att gå in i duschen å sen isäng för skönhetssömnen. ja,ja iaf för att sova och orka upp imorrn till barnen. Nu när det inte är ngn friskvärd blir det ordinarie dagar 8-16.30 varje dag. suck!

Jag är iaf tacksam över att vi fick så bra väder, och hoppas solen tittar ner på oss även fortsättningsvis.

Natti, natti. Ljus, värme, Kram å Tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0