To dream about...

Listan; Nr 21/ Detta skulle jag vilja utöva. Om jag hade modet och kunde träna upp fingrarna skulle jag vilja klättra i berg. Jag älskade att klättra då jag var liten/ung, sen blev jag tonåring & då kunde man ju inte hålla på med sånt =) Och som tjej var det ju ingen sport man höll på med för 30 år sen, sport och träning över huvudtaget var ju inget vi i våran familj pratade om, sånt kostar oxå pengar. Jag red under ngt år då jag var i 13 års åldern, det är oxå ngt jag tycker är kul, helst då western ridning. Jag skulle även vilja prova ett Triathlon. Tex: välja grenar som jag tycker är roliga. Cykling, stavgång/lättare löpning och bergsklättring kanske... Eller något annat.

Egentligen skulle jag vilja vara på ett läger, där man fick träna, äta nyttigt, få massa bra tips och verkligen få en enorm kickstart på livets möjligheter. Jag hoppas kunna skrapa ihop pengar till i början av Juni och åka på en forts. på yoga utbildningen, modul 2. Men allt inom detta är ganska dyrt. Jag tror att jag hela livet velat idrotta i mkt högre grad än vad jag gjort. Har ju inte alltid varit frisk i kroppen pga reumatiskt och min svåra migrän. Samt att vara mamma tog ju upp hela mitt liv i 18 år. Men nu känner jag mig pigg, nöjd och inspirerad att hitta nya utmaningar.

Idag steg jag upp och gjorde min yoga, gav kissarna mat och gjorde mig klar för dagen. Gubben har en veckas ledigt... men jag har ju just börjat jobba, så att ta ledigt nu skulle nog knappast uppskattas.
Lunch idag: veg pytt som var smaklös, rårivna morötter till. Hem på rast åt jag en macka med gubben som just stigit upp. Han känner sig lite krasslig. Vilket även massor av barn gör på jobbet, så idag var vi bara tre barn på tre fröknar, lungt. Så vi passade på att baka semlor och städa.

Middag; rester från igår, så det blev korvstroganoff med ris.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0